Sve se vidi u povu ili je cheat ili je bug abuse
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Desio mu se onaj bag vjv di mu pise da je i dalje u green zoni, to se prije desavalo. Tako da on ne moze da puca a ne moze ni njega niko da puca.Ja sam zbunjen kao sto se vidi u POV-u meni nije htelo da puca ja sam stao takodje vise puta i skinuo pancir kako bi me ubio jer stvarno ne znam sta se dogodilo cak sam i pitao sto nece da mi puca stvarno sam totalno zbunjen i nisam hteo nista da abusujem ako jesam jer ne znam sta se dogodilo. Izvinjavam se nakon ovoga sam restartovao igricu i ubili su me.
Takodje da napomene imao sam poteskoce sa internetom pre eventa.
Zvuk nije nakdnadno snimljen ne znam odakle ti to daj mi dc mogu ti pokazem pov iz nvdia expirienca ako te zanima dodaj me stutgart3molicu adminstraciju da banuje doticna dva igraca koji pokusaju da slazu administraciju,tako sto izbacuje pov od eventa,a zvuk je snimljen i naknadno ubacen u video,ulaze u krug i pricaju o black cobr i bas na nas nailaze,molim vas ovo je previse amaterski da bi neko poverovao da njima stvarno ne radi!!!
Pobego sam samo sam bio zbunjen sta nije jasno daj dc lepo da ti pokazem ako te zanima pov da vidimo dal sam nakdnadno ubacio zvuk i ne znam sta pokusavas da mi nabijes ban sta god kad nista nisam uradio ako oces daj dc pa pogledaj dal sam ista nakdadno ubacioako nece da ti puca mogao si da pobegnes i da vidis u cemu je problem,ali nisi hteo posto znas da se nekad desava bag abuse na server u i usao si u sred pucnjave da pitas sta se desava,verovatno u dogovoru sa suparnickom ekipom kako bi dobili biz war rp tikete,zato zelim da se strogo kaznis!hvala