Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV | Korumpirana Biografija | Vidoje Kalasnjikov | 54652

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Joined
Jan 22, 2024
Messages
51
Organizacija: GOV

Ime: Vidoje Kalasnjikov

Ime Oca: Dragomir Kalasnjikov

Ime Majke: Jovanka Kalasnjikov

Visina i težina : 193 cm 87 kg

Vrsta tela : Mišićav, u kondiciji, krupan

Starost: 26 Godina

Nacionalnost: Italijan/Srbin

Mesto rodjenja: Srbija

Pol: Muško

Boja ociju: Braon

Boja kose: Seda

Tetovaze: Na nogama, rukama i leđima

Prednost: Pametan, snalažljiv, odlično barata sa oružjem

Slabosti: Kratak fitilj

Obitelj: Vidoje je odrastao u skromnoj obitelji u predgrađu Beograda. Njegovi roditelji, Dragomir i Jovanka Kalasnjikov, bili su časni i vrijedni ljudi koji su mu posvetili svu ljubav i pažnju. Iako su živjeli skromno, uvijek su mu pružali podršku i inspirirali ga da bude najbolja verzija sebe.

Obrazovanje: Nakon završetka srednje škole, Vidoje se pridružio policijskoj akademiji s ciljem da služi svojoj zemlji i zaštiti svoje sugrađane. Pokazao se kao izvrstan polaznik, ističući se po svojoj predanosti i disciplini.

Karijera: Nakon završetka obuke, Vidoje je postao policijski službenik u Beogradu. Bio je poznat po svom integritetu, hrabrosti i sposobnosti rješavanja problema. Brzo je napredovao kroz redove policije, postajući istaknuti član lokalne policijske zajednice.

Tragedija: Sve se promijenilo jedne noći kada je primio poziv koji će mu zauvijek promijeniti život. Obaviješten je da su njegovi roditelji pronađeni mrtvi u svom domu, žrtve brutalnog ubojstva tijekom pljačke. Ta vijest potresla je Vidoja do srži i potaknula osjećaj bespomoćnosti i očaja.

Osveta: Unatoč naporima policije, ubojice njegovih roditelja nisu pronađene. Vidoje je počeo gubiti vjeru u pravdu sustava koji nije uspio osigurati pravdu za njegove voljene. Ogorčenost i tuga pretvorili su se u žestoku želju za osvetom. Odlučio je okrenuti leđa zakonu i pridružiti se mračnoj strani kako bi sam osigurao pravdu za svoje roditelje.

Korupcija: Postupno, Vidoje je postao korumpiran. Počeo je primati mito od kriminalnih elemenata, zatvarajući oči na njihove aktivnosti u zamjenu za informacije ili pogodnosti. Njegova potraga za osvetom pretvorila se u opsesiju, potiskujući moralne dileme i etičke vrijednosti.

Konačno suočenje: Nakon nekoliko godina života u korupciji, Vidoje je shvatio da je izgubio sebe. Osjećaji krivnje i srama počeli su ga gušiti, a slike njegovih roditelja proganjale su ga svakodnevno. Shvatio je da je osveta donijela samo prazninu i patnju.

Povratak integritetu: Odlučio je stati na kraj svojoj korumpiranoj praksi i suočiti se s vlastitim demonima. Unatoč riziku od vlastite sigurnosti, odlučio je istražiti ubojstvo svojih roditelja i iznijeti istinu pred svjetlo pravde. Iako se suočavao s posljedicama svojih postupaka, Vidoje je pronašao snagu u ponovnom uspostavljanju svog integriteta i dostojanstva.

Nakon svega što je prošao, Vidoje je odlučio napustiti policijski posao i posvetiti se obnovi svoje duše. Aktivno je sudjelovao u organizacijama za borbu protiv kriminala i pomagao drugima da pronađu pravdu. Iako je prošao kroz tamu, Vidoje se nada da će njegova priča služiti kao inspiracija drugima da se izbore za istinu i integritet.

-Vidoje može da veže, vuče, ubaci i izbaci iz vozila, roba, pretraži(sa bilo koje strane)otvara PDA itd.. sa jednom rukom(ne puskom)

-Vidoje moze tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, pancire i drogu.

-Vidoje može pljačkati sa kriminalcima (24/7, GS, banka itd..)

-Vidoje može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije i skine poternicu.

-Vidoje može bilo koje oružje (heavy sniper, LMG), opremu ili narkotike koristiti i trgovati ( ne od org ).

-Vidoje može uništiti kamericu licu koja ga je uhvatila u korupciji ( me,do,try obavezno ).
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom