Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Shayk

Player
Player
Joined
Oct 10, 2023
Messages
154
Informacije

1. Vaše ime IRL:Uroš
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:3 do 4 sata
5. Vaš Discord:urke7
6. Vaše ingame ime:Urke Indigoo
7. Vaš ID:30480

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Inspirativno liderstvo: Verujem u vođstvo tako što ću biti primer svima oko sebe. Oficiri uvek obraćaju pažnju na svoje vođstvo i uzimaju primer od njih. Svojom posvećenošću, pozitivnošću i vrednim radom, voleo bih da inspirišem druge službenike u organizaciji da pokažu sve od sebe i ostanu motivisani u svakom trenutku, znajući da imaju lidera koji je tu da ih podrži u svakom trenutku.
Detaljno znanje o tome kako organizacija funkcioniše: SAHP je bila moja prva organizacija za sprovođenje zakona kada sam se pridružio gradu 2022. godine i tokom ovih godina imao sam mnogo vremena da naučim kako organizacija funkcioniše, počevši od najnižih rangova do rukovodstvo. Bio sam tokom raznih mandata , što mi je pomoglo da steknem više iskustva i znanja ne samo o organizaciji već i o pravilima. Od vitalnog je značaja da znate pravila kao vođa da biste pravilno obrazovali službenike i izbegli prijem organizacionih štrajkova.

Inicijativa i aktivnost: Nisam od onih koji će sedeti. Biti lider znači preuzimati inicijativu, pokretati ideje napred i osigurati da ciljevi nisu samo postavljeni već i ostvareni. Kao šerif, voleo bih da učestvujem u raznim aktivnostima koje obavljaju policajci da im pokažem da šerif može da izađe, patrolira ulicama, da izriče kazne, da zaustavlja saobraćaj i da se ponaša kao normalan policajac. To će dati mogućnost drugima da nauče više od mene i da se osećaju sigurnije

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.


Programi obuke: Nekada je postojala posebna uloga koja je bila odgovorna za obuku oficira i osiguravanje da su svesni šta ih čeka kada napuste štab. Voleo bih da vratim ovu ulogu i osiguram da svaki oficir dobije obuku na terenu , tako da ih obučava iskusni oficir na licu mesta umesto da gledaju video snimke i sami otkrivaju stvari praveći mnogo grešaka to se moglo izbeći.
Konstruktivne povratne informacije od rukovodstva i visoke komande: Za oficire je od suštinskog značaja da stalno dobijaju zahvalnost za svoj rad, ako to bude samo nekoliko ljubaznih reči ili bonus da bi bili motivisani i da bi se osećali dobrodošli. Međutim, istovremeno je važno dati konstruktivnu povratnu informaciju o oblastima koje se mogu poboljšati, kako bi službenik znao na čemu treba da radi ne samo za unapređenje, već i za lični rast kao pojedinca i kao oficira. Uspostavljanje okruženja podrške za sve da raste i napreduje može promeniti igru.


Redovni sastanci i prijave: Voleo bih da organizujem nedeljne sastanke sa oficirima i članovima visoke komande kako bismo razgovarali o našim planovima, ciljevima, adresirali probleme i dobijali doprinose od drugih kako bismo bili sigurni da ne samo da postavljamo ciljeve, već radimo zajedno i postižemo ih. Sastanci mogu pomoći u razbijanju zida sa pitanjima transparentnosti i učiniti da svi okolo osete da ih se čuje i da je njihovo mišljenje važno.
Eliminisanje favorizovanja: Ovo je nešto na čemu sam aktivno radio tokom svog vremena i mogu sa ponosom da kažem da je to postignuto uspostavljanjem odgovarajućih smernica i procedura vezanih za promocije. Ključno je osigurati da se svi tretiraju jednako. Favoritizam unutar organizacija dovodi do mnogo negativnosti i toksičnosti, koje bi svaki lider voleo da izbegne po svaku cenu, jer to lomi duh organizacije.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom