Pozdrav imam problem sa aplikacijom dakle ja sam prvi mesec izdrzao bez kazne dok sam na pocetku drugog dobio 1 kaznu.Dobio sam kasnije za ub koju mi je Abraham skinuo,a posle nje sam dobio za FearRp gdje sam dobio un-jail jer je bila greska.Smatram da je greska bila jer u 2 mjeseca da dobijem 1 kaznu to po meni nije nista sto mi moze utjecati toliko...Pisao sam isto na discordu Andreju da vidim u cemu je problem ali doticni admin se ponasa tako da sam mu poruku poslao u 9 ujutro i ne zeli da odgovori,a aktivan je na dc...Ostavit cu pov-ove nadam se da ce se resiti.
Rejected - Leader za Los Santos Vagos | Pinki Panichh
Informacije 1. Vaše ime IRL: Marko 2. Vaše godine:14 3. Vremenska zona:GMT+1 4. Prosjek online po danu:4-6h 5. Vaš Discord: pinkica 6. Vaše ingame ime: Pinki Panichh 7. Vaš ID: 16498 Dodatne informacije 1. Lider za Los Santos Vagos 2. Zašto želite biti Lider ove specifične...
gta5grand.com
Reviewed - Jail za UB I Peki Marocco
Pozdrav dobio sam jail za UB jer sam ruzno stavio panel ovi ostali paneli su bili ruzno stavljeni priznajem dok je moj bio normalno sve 4 noge su bile na zamlji a ne ispod ili iznad,a isto je bio na suncu ne razumem u cemu je problem?
gta5grand.com