By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kao prvo kada event počne cijeli taj tu dio je event osim autoputa odakle dolaziš, a ne poslije kapijeopadne mi iq kada vidim da mi matke komentarise
Ti si nesto bolji?opadne mi iq kada vidim da mi matke komentarise
Opet cmarenje od strane lovpova iz SAHP-a ahhahahah.au druze svi znamo da si toxican i da je svaka tvoja zalba odbijena jer ne znas pravila i zelis samo da se disbanduju oni ljudi koji su bolji od tebe molim te nemoj stavljat zalbu sam na sebe jer ces ti dobit za pricanje dok si mrtav
neces dobiti admina nazad dzabe se cmaris, uspust vrati stvari koje si pokrao iz SAHP-aau druze svi znamo da si toxican i da je svaka tvoja zalba odbijena jer ne znas pravila i zelis samo da se disbanduju oni ljudi koji su bolji od tebe molim te nemoj stavljat zalbu sam na sebe jer ces ti dobit za pricanje dok si mrtav
Jako mi je zanimljivo da gledam kako plačete ovde jer dobro znate šta sleduje hehe a to koliko cu ja biti na forumu nije tvoja briga ja sam sam rekao i uvek cu reci da svakog koga vidim da krši pravila da ga kacim isto tako slobodno mogu i mene jer ja prvi krsim pravilaPostovanje Offender,sledeci put nadji neki malo bolji razlog da nabijes warning nekome. Tuzno je sto imas vise provedenih sati na forumu nego u samoj igri... Razmisli malo da ipak igras igricu i da bi trebalo da se zabavis ,a ne da ceo dan snimas i gledas ko pravi greske da bi nahranio svoj ego na forumu. Srdacan pozdrav,sve najbolje !
Forum postoji snimi okači i ćao jer sam ja kriv što niko ne kači toKad vi kriminalci "Pametni" budete prestali da pucate nas ispred cim odkuca 00:00 mozes da se zalis na to. Dotle cete da trpite padove kao i mi sto trpimo sa vase strane. Cim pocnete da padate vama ne odgovara i odmah forum da nabijate varnove...
Proveri ponovoau druze svi znamo da si toxican i da je svaka tvoja zalba odbijena jer ne znas pravila i zelis samo da se disbanduju oni ljudi koji su bolji od tebe molim te nemoj stavljat zalbu sam na sebe jer ces ti dobit za pricanje dok si mrtav
Kao prvo kada event počne cijeli taj tu dio je event osim autoputa odakle dolaziš, a ne poslije kapije onda bi se čekalo na auto putu da se uleti na evwnt a ne na kapiji