Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6845
Players nickname
Patricia Capra
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 17, 2022
Time of violation
00:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=t49dniRH7To

Offender

Forum Concent Creator
Player
event se nalazi posle kapije zato se i stoji na njoj do 00 (sto bi se reklo neformalni krug) mogao si doci i do ulaza u luku i reci jbg ovde je kapija pa da gengovi ne udju ...

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
au druze svi znamo da si toxican i da je svaka tvoja zalba odbijena jer ne znas pravila i zelis samo da se disbanduju oni ljudi koji su bolji od tebe molim te nemoj stavljat zalbu sam na sebe jer ces ti dobit za pricanje dok si mrtav

Veksa Obama

Player
Player
Postovanje Offender,sledeci put nadji neki malo bolji razlog da nabijes warning nekome. Tuzno je sto imas vise provedenih sati na forumu nego u samoj igri... Razmisli malo da ipak igras igricu i da bi trebalo da se zabavis ,a ne da ceo dan snimas i gledas ko pravi greske da bi nahranio svoj ego na forumu. Srdacan pozdrav,sve najbolje !:)

Nikolaaaa

Player
Player
Kad vi kriminalci "Pametni" budete prestali da pucate nas ispred cim odkuca 00:00 mozes da se zalis na to. Dotle cete da trpite padove kao i mi sto trpimo sa vase strane. Cim pocnete da padate vama ne odgovara i odmah forum da nabijate varnove...

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
au druze svi znamo da si toxican i da je svaka tvoja zalba odbijena jer ne znas pravila i zelis samo da se disbanduju oni ljudi koji su bolji od tebe molim te nemoj stavljat zalbu sam na sebe jer ces ti dobit za pricanje dok si mrtav
neces dobiti admina nazad dzabe se cmaris, uspust vrati stvari koje si pokrao iz SAHP-a

Offender

Forum Concent Creator
Player
Postovanje Offender,sledeci put nadji neki malo bolji razlog da nabijes warning nekome. Tuzno je sto imas vise provedenih sati na forumu nego u samoj igri... Razmisli malo da ipak igras igricu i da bi trebalo da se zabavis ,a ne da ceo dan snimas i gledas ko pravi greske da bi nahranio svoj ego na forumu. Srdacan pozdrav,sve najbolje !:)
Jako mi je zanimljivo da gledam kako plačete ovde jer dobro znate šta sleduje hehe a to koliko cu ja biti na forumu nije tvoja briga ja sam sam rekao i uvek cu reci da svakog koga vidim da krši pravila da ga kacim isto tako slobodno mogu i mene jer ja prvi krsim pravila

Offender

Forum Concent Creator
Player
Kad vi kriminalci "Pametni" budete prestali da pucate nas ispred cim odkuca 00:00 mozes da se zalis na to. Dotle cete da trpite padove kao i mi sto trpimo sa vase strane. Cim pocnete da padate vama ne odgovara i odmah forum da nabijate varnove...
Forum postoji snimi okači i ćao jer sam ja kriv što niko ne kači to

Offender

Forum Concent Creator
Player
Proveri ponovo

Akira Bushido

Player
Player
Offender,druze nebitno je sto si ti okacio video nego razlog zasto kacis,za video koji si ti okacio ja cu da te optuzim za 300 drugih stvari i koja je onda poenta igre?Igrajte se budite srecni a ne iskopleksirani.

Offender

Forum Concent Creator
Player
Kači slobodno ako nađeš možeš samo za mute zbog pričanja i eventualno mg

Status
Not open for further replies.
Top Bottom