By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U redu ako tvrdis da sam ti to rekao mada nisam niti sam imao potrebu posto je bilo pola 4 ujutru, nije mi gas da se napinjem sa nekim ali evo POV od nastavka gde policajac napada jos jednog coveka koji veze sa vezom nema stoji AFK kod NPC za tezge, zatim Teo Wales 42001 goviri da me je uhapsio i sve to zato sto sam pucao a ne vredjao kakko gore navodi i laze Administraciju. gde mu ovaj drugi u crveni pancir i trenerku govori da nisam niti imam veze sa njihovom pricom! i potom mi rekao uzivaj prijatelju i nasmejao se cinicno, ovo je bukvalno teranje ljudi sa ovog sjajnog projekta. Nadam se da ce neko od admina sto pre reagovati dok jos nekome nije upropastio dan!Covek celo vreme psuje, vredja i jako je bezobrazan, preti drzavnim udarom i tako, mislim da se zalba bez validnog zvuka ne prihvaca.
U redu ako tvrdis da sam ti to rekao mada nisam niti sam imao potrebu posto je bilo pola 4 ujutru, nije mi gas da se napinjem sa nekim ali evo POV od nastavka gde policajac napada jos jednog coveka koji veze sa vezom nema stoji AFK kod NPC za tezge, zatim Teo Wales 42001 goviri da me je uhapsio i sve to zato sto sam pucao a ne vredjao kakko gore navodi i laze Administraciju. gde mu ovaj drugi u crveni pancir i trenerku govori da nisam niti imam veze sa njihovom pricom! i potom mi rekao uzivaj prijatelju i nasmejao se cinicno, ovo je bukvalno teranje ljudi sa ovog sjajnog projekta. Nadam se da ce neko od admina sto pre reagovati dok jos nekome nije upropastio dan!
Da se i ja oglasim, imao sam problema sa istim igracem samo sto nisam kacio, pa da cisto znate da mu nije prvi put da radi ovako nestosve se vidi u pov