Dokle vise da se objasnjavamo na serveru sta je red a sta green zona?Isao sam na pijacu da dopunim tezgu putem od grada ka pijaci(najblizi moguci put) bas iz razloga da ne ulazim u get.Kad mi se puca idem i ispucam se,kad hocu nesto drugo da radim opet od kidara ne mozes jer se konstanto pucaju tamo gde ne smeju i prolaze nekaznjeno.Zbog cega je to tako neka utvrdi neko ko je zaduzen za tvde je objasnjenje admina da sam bio u red zoni,slazem se ali to je jedini put na pijacu da ne ulazim u strogi geto.Dalje,ne znam da li pojedini admini znaju sta je neskriptovana zelena zona,ocigledno ne.Kaze pisao ti je gore da si u red, . .. po tom nahodjenju,kad budem setao pijacom od plavih butika pa dole ka Vagosima,slobodno dodjite ,ubijte me i procicete nekaznjeno.Zamlacujemo se svaki dan sa nekim bespotrebnim glupostima gde mi kao igraci gubimo,vreme,pare,oruzje,novac od robanja u G.Z,a ponajvise strpljenja.Molim nekog admina koji moze da resi ovaj problem gde situacija moze da bude i ovakva i onakva,da se jednom resi da znamo ko gresi i sta je ispravno da bi mogli toga da se i pridrzavamo.Hvala.