Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13163
Players nickname
Pablic Montreal
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Apr 17, 2024
Time
00:00
Proofs
xxx

Pabloo Montreal

player
Player
Pozdrav draga administracijo, dobio sam ban za 1.1. Siguran sam da nisam ulazio sa druge IP adrese i s drugog kompjutera niti sam ikome davao sifru. Jedino sto sam napravio jeste spojio kabl od interneta u laptop pa je mozda zbog toga promjenilo IP adresu inace sam bio na istom tom Wi-Fi-u samo sam spojio na LAN kabl da mi se brze skine igrica i usao tako ingame. Nisam znao da se tako menja IP adresa. Ja se izvinjavam za ovu grešku te se neće ponoviti jer stvarno nisam znao da se tako menja IP adresa. To je sad pred nedavno bilo. (ako je 1.1 prekrsen davno prije onda je to greska administratora jer su promjene IP adrese javljene Abrahamu na disc). Za sve daljnje upite stojim na raspolaganju. Hvala unaprijed.

Pabloo Montreal

player
Player
Pozdrav draga administracijo, dobio sam ban za 1.1. Siguran sam da nisam ulazio sa druge IP adrese i s drugog kompjutera niti sam ikome davao sifru. Jedino sto sam napravio jeste spojio kabl od interneta u laptop pa je mozda zbog toga promjenilo IP adresu inace sam bio na istom tom Wi-Fi-u samo sam spojio na LAN kabl da mi se brze skine igrica i usao tako ingame. Nisam znao da se tako menja IP adresa. Ja se izvinjavam za ovu grešku te se neće ponoviti jer stvarno nisam znao da se tako menja IP adresa. To je sad pred nedavno bilo. (ako je 1.1 prekrsen davno prije onda je to greska administratora jer su promjene IP adrese javljene Abrahamu na disc). Za sve daljnje upite stojim na raspolaganju. Hvala unaprijed.
Imam sve potrebne dokaze, mogu poslati u DM Muji ili Abrahamu. Moj disc _marci55_

Pabloo Montreal

player
Player
Ako je u necemu drugome problem ja Vas molim da mi oprostite ovaj put jer je prvi put da ovako nesto veliko prekrsim i jos nije namjerno. Stvarno se izvinjavam.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog dijeljen: 2023-03-31 18:23:52

Status
Not open for further replies.
Top Bottom