Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Diaz Skank

Player
Player
1. Lazar Nikolic
2. 14 godina
3. GMT +1

4. Od 4 do 7 sati
5. armani_30170
6. Diaz Skank
7. 20306

Leader: Težim da vodim moćni The Ballas Gang
Zašto želim da budem lider:
Povezivanje zajednice: Verujem u izgradnju tesno povezane zajednice. Kao vođa, ja ću negovati veze među našim članovima, osiguravajući da se svi osećaju cenjenim i motivisanim.
Strateška vizija: Los Santos je naš teren i želim da proširim naš uticaj. Bilo da se radi o savezima ili pametnim poslovnim potezima, postaraću se da napredujemo.
Inovacija: Hajde da podignemo letvicu! Predstaviću sveže ideje za igranje uloga, čime ćemo se izdvojiti i održati naše nasleđe u životu.
Saveti za poboljšanje igranja uloga:
Sesije obuke: Redovna obuka će izoštriti naše veštine. Hajde da vežbamo scenarije, usavršimo portrete naših likova i zadržimo naš RP na vrhunskom nivou.
Petlja povratnih informacija: Konstruktivna povratna informacija je zlatna. Postaviću sistem u kome učimo jedni od drugih, prilagođavamo se i rastemo.
Zajedničko pripovedanje: Naša priča je važna. Zajedničko pripovedanje omogućava svima da doprinesu, čineći naš RP bogatijim i privlačnijim.

4. Iskustvo i kvalifikacije:

Odanost koja je nepokolebljiva: stajao sam sa Vagosima kroz gusto i tanko, dokazujući svoju lojalnost u bezbrojnim susretima. Bilo da su to bile misije sa visokim ulozima ili tihi trenuci solidarnosti, moja posvećenost se nikada nije pokolebala.
Ulični pameti: Uličice i avenije Los Santosa su kao linije na mom dlanu - znam ih napamet. Nacrtao sam svaku prečicu i sigurnu kuću, i saznao sam ko je ko u našoj urbanoj džungli.

Vođa u senci: Kada je u pitanju povlačenje konce i postavljanje pozornice, ja sam vaš čovek. Orkestrirao sam operacije na kojima bi šahovski velemajstor pozavideo, sve hladne glave i strateškog uma.

Kodeks časti: Ballasov kod je urezan u moju dušu. To je kompas koji me vodi, a moja posvećenost našem cilju je čvrsta kao čelik naših bicikala.

5. Vizija za liderstvo:
Širenje našeg carstva: Kao vaš vođa, usmeravaću nas u budućnost u kojoj se naš uticaj širi širom Los Santosa. Putem pametnih saveza i pametnih poslovnih poteza, ne samo da ćemo preživeti – mi ćemo napredovati.
Snaga u bratstvu: Verujem u moć jedinstva. Pod mojim vođstvom, stajaćemo zajedno, neraskidivo bratstvo, vezano lojalnošću i poštovanjem.
Tradicija se susreće sutra: Dok držim naše tradicije blizu, imam oko na horizontu. Krećući se podzemnim svetom Los Santosa koji se stalno menja, uvek ću nas držati korak ispred.

Filip Filep

Player
Player
Prihvaceno, ispitivanje je u petak ( 19.4.2024.) u 19h budite u GRP cekaonici.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom