Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SAHP | Korumpirana biografija | Walter White | 55723

Status
Not open for further replies.

Walter_White

Player
Player
Joined
Feb 4, 2024
Messages
7
Ime: Walter White
Pol: Musko
Starost: 56
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: USA, Albuquerque, Texas
Boja očiju: Plava
Boja kose: Ćelav
Tetovaže: Samo jednu na stomaku
Prednosti: Brz, tačan, precizan

Slabost: Nema

Životna priča: Walter White je rodjen 1968 u predgrađu Albakrki države Teksas . Imao je divne roditelje, međutim najviše mu je značio stariji brat, koji je uvek bio tu za njega i izvlačio ga iz nevolja. Još kao mali bio jako divlji dečak, stalno se igrao rata, i tukao sa drugom decom. Deda ga je jos dok je bio dete naučio kako da koristi i održava oružije, koje je posle i nasleđuje od deda Džonatana. Posle svih nevolja kroz koje je prošao odlučio je da se više ne oslanja na starijeg brata, i upisuje se na boks u lokalnom boks klubu. U boks klubu stiče prijatelja za ceo život koji će ga polako uvesti u svet streljaštva, gde stiče i dozvolu za vatreno oružije. Na boksu polako počinje da se kontroliše, i sve manje upada u nevolje. Odlučuje da upiše pravni fakultet, koji naposletku i završava. Opredeljuje se za advokataru od koje odustaje jer nije ispunio svoja očekivanja. Nakon što mu je prijatelj pod nerazjašnjenim okolnostima ubijen, odlučuje da upiše policijsku akademiju i da svoj život posveti pronalaženju ubice najboljeg prijatelja.

Priča o karijeri: Walter se pridružuje SAHP-u, gde počinje da radi kao Šerif kadet. Nakon intervencije zbog pljačke u kojoj je izgubio više kolega, ranjava dvojicu kriminalaca sa debelim dosijeom koji nakon pojačanja bivaju uhapšeni, ostaje ranjen i dobija odlikovanje za hrabrost. Nakon povratka sa bolovanja dobija neočekivani poziv od nadredjinih gde mu se nudi da vodi S.A.J. Kao S.A.J. Kapetan, uveo je mnogo novina i taktika koje se i dan danas koriste. U stanici se i dan danas priča o akcijama koje je organizovao. Nakon 5 godina odlučuje da uzme malo duži odmor i ohladi glavu od svih stvari kroz koje je prošao. Posle 6 meseci dobija poziv od Državnog šerifa lično da se vrati u SAHP gde postaje Šef odeljenja zadužen za S.A.J. Nakon 8 godina naporne službe Državni šerif mu daje poziciju Asistenta državnog šerifa na kojoj je i dan danas. Nebrojano mnogo puta je bio radnik meseca i dobio razna odlikovanja, medjutim nije puno mario za to, najbitnija mu je bila bezbednost kolega na akcijama, na kojim je uvek trčao u prvi red.


Veštine : Jako brz i spretan sa oružijem kratke i duge cevi, borilačke veštine (boks, mma i grepling)



1: Walter može primiti mito do 100 hiljada američkih dolara.

2: Walter može da koristi PDA, da podize stvari sa poda,vuče, vezuje, diže, ubacuje u kola i pretražuje sa pištoljem/tejzerom u ruci. ( Sa puškom ne. )

3: Walter može da roba privedeno lice i da od njega da trazi bilo koje oruzje, municiju,pancire da mu predaju.

4. Walter može da uništi kamericu.

5: Walter može da se bori protiv dvojice sam i da hapsi sam zbog svog iskustva.

6: Walter može da nosi heavy oružije.
 
Last edited:

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,789
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom