Ime porodice: Mafijoza
Vlasnika porodice i ID: Niko Belik 26058
Broj kuće od porodice: 975
Forum link od vlasnika porodice: Niko321
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: NiKo2511
CILJ PORODICE
Cilj porodice Mafijoza je da očuva svoju moć, bogatstvo i teritorijalnu kontrolu.
Takođe, žele da se prošire na nove teritorije i da postanu dominantna snaga.
Njihova ambicija je da budu poznati kao najopasnija i najuticajnija mafijaška porodica u gradu.
RANKOVI PORODICE
Rank 1. Outsider - Novi član, tek treba da se pokaže, nema mnogo dozvola i odgovornosti
Rank 2. Insider- Član koji je prihvaćen da bude dio nas
Rank 3. Killer- Član koji je spreman bez razmisljanja bilo koga ubiti u korist familije
Rank 4. Assasian - Postao mafijaš na kojeg svi mogu racunati da ce uraditi najbolje za nasu familiju
Rank 5. Soldato - Mafijaš koji je dogurao daleko u fameliji i na putu je da bude jedan od sefova
Rank 6. Fedele- Mafijaš koji je odan sefovima i u njeg imaju puno povrenje
Rank 7. Maestro- Desna ruka Capa- koji nove članove uvodi u fameliju te ih uči kako biti odan fameliji i postati dobar biznismen
Rank 8. Capo- Cijenjeni šef kojeg svi slusaju i koji moze bilo sta narediti.
Rank 9. Vice Don- Zamenik Dona
Rank 10. Don- Glavni čovek u mafiji
ISTORIJA PORODICE
Dosli smo u grad 1970 te godine. Dosli smo bez para i bez poznanika.
Ja, moj brat i moj otac smo skupa zivjeli u gradu dok jedan od mafija nije dosla i ubila naseg voljenog oca.
Od tad pocinjemo da radimo kriminalne stvari po gradu da bi nasli ko nam je ubijo oca.
Svatili smo da ja i moj brat sami smo pre slabi i da moramo da napravimo neku mafiju da bi uspjesno osvetili naseg oca, jos dan danas ubice nisu nadene, ali neodustajemo
Pitali smo i policiju ali ne zna se ko bi mogao to da uradi i resili smo da radimo kriminalne svari.
Logo:
Fam Outfit:
Vlasnika porodice i ID: Niko Belik 26058
Broj kuće od porodice: 975
Forum link od vlasnika porodice: Niko321
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: NiKo2511
CILJ PORODICE
Cilj porodice Mafijoza je da očuva svoju moć, bogatstvo i teritorijalnu kontrolu.
Takođe, žele da se prošire na nove teritorije i da postanu dominantna snaga.
Njihova ambicija je da budu poznati kao najopasnija i najuticajnija mafijaška porodica u gradu.
RANKOVI PORODICE
Rank 1. Outsider - Novi član, tek treba da se pokaže, nema mnogo dozvola i odgovornosti
Rank 2. Insider- Član koji je prihvaćen da bude dio nas
Rank 3. Killer- Član koji je spreman bez razmisljanja bilo koga ubiti u korist familije
Rank 4. Assasian - Postao mafijaš na kojeg svi mogu racunati da ce uraditi najbolje za nasu familiju
Rank 5. Soldato - Mafijaš koji je dogurao daleko u fameliji i na putu je da bude jedan od sefova
Rank 6. Fedele- Mafijaš koji je odan sefovima i u njeg imaju puno povrenje
Rank 7. Maestro- Desna ruka Capa- koji nove članove uvodi u fameliju te ih uči kako biti odan fameliji i postati dobar biznismen
Rank 8. Capo- Cijenjeni šef kojeg svi slusaju i koji moze bilo sta narediti.
Rank 9. Vice Don- Zamenik Dona
Rank 10. Don- Glavni čovek u mafiji
ISTORIJA PORODICE
Dosli smo u grad 1970 te godine. Dosli smo bez para i bez poznanika.
Ja, moj brat i moj otac smo skupa zivjeli u gradu dok jedan od mafija nije dosla i ubila naseg voljenog oca.
Od tad pocinjemo da radimo kriminalne stvari po gradu da bi nasli ko nam je ubijo oca.
Svatili smo da ja i moj brat sami smo pre slabi i da moramo da napravimo neku mafiju da bi uspjesno osvetili naseg oca, jos dan danas ubice nisu nadene, ali neodustajemo
Pitali smo i policiju ali ne zna se ko bi mogao to da uradi i resili smo da radimo kriminalne svari.
Logo:
Fam Outfit: