Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6671
Players nickname
Rodman Black
Administrators nickname
Mujo Swayze
Date
Mar 17, 2022
Time
22:30
Proofs
https://imgur.com/a/VeC9WWY

Rodman Black

Player
Player
Dobio sam ban juce 16/03 00:00 za > 1.7 Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi 5.000.000 $(Dopušteno vam je primiti 5.000.000 $ i prenijeti 5.000.000 $ dnevno.) (Dopušteno je povući/ polagati novac iz/na obiteljski bilans.) | Zabrana 60 dana
Napravio sam problem u razmeni koliko sam razumeo ili sta vec prebacio sam tog dana clanu porodice njegovu jaknu i scarf. I takodje jednu razmenu za 40.000.000$, kao i svaki put radio sam razmenu preko 30,40,50m cak sam zvao i par puta admine da dodju zbog da budu tu kad radim razmenu sa likovima jer tad je bio limit 10m , a i skoro sam radio razmenu uz prisustvo admina i pitao ga da li mogu da mu prodam u vecem iznosu od 10m.. Kao i svaki put sam radio isto, i sad je problem neki ispao. Igram vec 5 meseci na serveru i nikad nisam napravio ni jednu gresku ili problem sto bi uticalo na server i na moju porodicu jer se kuca i sve ostalo vodi na mene. Veliki pozdrav od porodice GEMBLERS!

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Druze Mazhor ti je napisao da neces biti unbanovan i da nemas pravo postaviti jos jedan zahtev.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Ja samo ponavljam sta je Mazhor rekao, ja podrzavam tvoj zahtev i voleo bih da dobijes unban s obzirom na situaciju sa porodicom jer nisi jedini koji je uradio ovo, a oni koji su se aplicirali dobili su drugu sansu tako je korektno da dobijes i ti, ali sad mozes dobit I Block na forumu zbog spamovanja zalbi. Pa sam zato rekao to.

Rodman Black

Player
Player
Ja samo ponavljam sta je Mazhor rekao, ja podrzavam tvoj zahtev i voleo bih da dobijes unban s obzirom na situaciju sa porodicom jer nisi jedini koji je uradio ovo, a oni koji su se aplicirali dobili su drugu sansu tako je korektno da dobijes i ti, ali sad mozes dobit I Block na forumu zbog spamovanja zalbi. Pa sam zato rekao to.
Batke nek dobijem ako treba i na forumu, ja ne radim ovo zbog mene, nego da ovi moji ne izgube sve jer su se trudili i ulozili dosta vremena.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, kurator projekta vam je dao odgovor u prethodnoj zalbi. Pravljenje zalbe na ovu temu opet ce rezultirati forum banom. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom