Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2102
Players nickname
Nani_Armone
Suspect ID
1215 4228
Date of violation
Mar 17, 2022
Time of violation
22:37
Proofs
https://streamable.com/bb6jii

Bastian Wagner

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Prikazite malo duza videa...
  • Jedino je ovdje sto ja vidim CR kada se osoba namjerno zabijala u helikopter. Ostali videi su vam prekratki da bih mogao zakljuciti da se radi o VDM-u
  • VDM nije kada osoba jednom udari vozilom u vas. VDM je kada se osoba vraca i nastavi da vas gazi nonstop kako bi vas ubila...
  • Zato vam kazem da su mi potrebna duza videa kako bih mogao ovo zakljuciti.
  • Imate 8 sati da prilozite cjele snimke

Nani_Armone

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Prikazite malo duza videa...
  • Jedino je ovdje sto ja vidim CR kada se osoba namjerno zabijala u helikopter. Ostali videi su vam prekratki da bih mogao zakljuciti da se radi o VDM-u
  • VDM nije kada osoba jednom udari vozilom u vas. VDM je kada se osoba vraca i nastavi da vas gazi nonstop kako bi vas ubila...
  • Zato vam kazem da su mi potrebna duza videa kako bih mogao ovo zakljuciti.
  • Imate 8 sati da prilozite cjele snimke
To je sve sto imam, s vremena na vreme tako uleti na nas namerno, vidi se na snimku 1. da 1227 prvo nas gazi i onda 1215 namerno skrece u nas i to se vidi u snimku, a oni su zajedno u familiji.
Za CR na heliju mislim da se dovoljno vidi.
Na fabrici oruzja isto tako vidite da nam udaraju kole i ulecu u nas, evo jos jedan primerak koji je prijavljen od 1215 kako sprecava naseg coveka da dodje do informala, puca ga te ga udara autom(CR) link: Pending review - Pravilo Dogadjaja 1.2 | ID 1215

David Adulahin

Player
Player
To je sve sto imam, s vremena na vreme tako uleti na nas namerno, vidi se na snimku 1. da 1227 prvo nas gazi i onda 1215 namerno skrece u nas i to se vidi u snimku, a oni su zajedno u familiji.
Za CR na heliju mislim da se dovoljno vidi.
Na fabrici oruzja isto tako vidite da nam udaraju kole i ulecu u nas, evo jos jedan primerak koji je prijavljen od 1215 kako sprecava naseg coveka da dodje do informala, puca ga te ga udara autom(CR) link: Pending review - Pravilo Dogadjaja 1.2 | ID 1215
Nemoj da krades melko vrati sve sto si uzeo ima da se tvoj daddy alesandro naljuti

Bastian Wagner

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 1215 dobit će kaznu za CR namjernim zalijetanjem u heli
  • ID 4228 dobit ce kaznu za CR + VDM
  • ID 1227 nece biti kaznjen zbog prekratkog snimka gdje se ne moze ustanoviti da je pocinio VDM
  • ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom