Ne vidim odakle me je mogao ubiti?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Najbolje stavi na 0.25 i pogledaj gde ide prvi metak mislim da ovako nikad nikog nije d syncalonajbolje da oci otvoris kad igras sferu
Ti decko prvo sto ne znas osnovne stvari na eventu, ne mozes ici na informal i traziti pov. Ne mozes uc u krug bez razmisljanja i gledat u jednu tacku i tako lika ubit. Kontas sad ?Najbolje stavi na 0.25 i pogledaj gde ide prvi metak mislim da ovako nikad nikog nije d syncalo
Ti decko prvo sto ne znas osnovne stvari na eventu, ne mozes ici na informal i traziti pov. Ne mozes uc u krug bez razmisljanja i gledat u jednu tacku i tako lika ubit. Kontas sa
Nisam ja nista rekao da je on stajao i radio nesto pametno ali ovoliki d sync na metak mislim da nikada nisi video koliko god inf odigraoTi decko prvo sto ne znas osnovne stvari na eventu, ne mozes ici na informal i traziti pov. Ne mozes uc u krug bez razmisljanja i gledat u jednu tacku i tako lika ubit. Kontas sad ?
e moj ti tako se igra sfera? HAHAHAHAHAHANe vidim odakle me je mogao ubiti?
sta pricas ti ? vidi se da niste 10 eventata odigrali lik nije pustio desni click normalno da ce da se dsncy-aNajbolje stavi na 0.25 i pogledaj gde ide prvi metak mislim da ovako nikad nikog nije d syncalo