Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG I Korumpirana Biografija I Petar Verstappen I 3791

Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar Verstappen

Player
Player
Joined
Sep 22, 2023
Messages
14
Ime: Petar Verstappen

Pol: Muski

Starost:36

Rasa: Belac

Nacionalnost: Srbin

Mesto rođenja: Leskovac Srbija

Otac: nisam upoznao

Majka: ne prima vise sa njom

Težina: 98kg

Visina: 197cm

Boja očiju:zelena

Boja kose:braun

Životna priča:
Petar Verstappen,rodjen 03.10.1988 poreklom iz Leskovca, Srbija, nosi sa sobom priču o izazovima i selidbi izvan granica svoje rodne zemlje. Rođen u skromnom okruženju, suočavao se s teškoćama koje su ga vodile ka neizvesnoj budućnosti. Nedaće u domovini postale su neizdržive, te je odlučio preći okean i započeti novo poglavlje u Los Santos-u.
Migracija nije bila samo fizički prelazak granica; predstavljala je i emotivni put od prošlosti prema nepoznatom. U Los Santos-u, gradu kontrasta, Petar se suočava sa svežim izazovima. Od sjaja visokih nebodera do senki problematičnih kvartova, njegov život postaje složena priča o prilagodbi, traženju identiteta i suočavanju s novim izazovima.
Uprkos nostalgiji prema Leskovcu, Petar Verstappen se trudi da pronađe svoje mesto u pulsirajućem ritmu Los Santos-a. Njegova životna priča, isprepletena korenima iz Srbije i izazovima koje donosi život u ovom dinamičnom gradu, postaje priča o hrabrosti, adaptaciji i potrazi za sopstvenim mestom pod suncem, ili bolje rečeno, neonima Los Santos-a.
Petar Verstappen bio je običan momak iz malog grada koji je oduvek sanjao o avanturi i služenju svoje zemlje. Od najranijeg detinjstva, vojne priče i heroji su ga fascinirali, a želja da postane deo vojske bila je nešto što ga je vuklo čak i kada su drugi sumnjali u njegovu sposobnost.

Kao mladić, Petar se pridružio vojsci s oduševljenjem i predanošću koja je retko viđena. Svakog dana je vredno radio, savlađujući izazove obuke i stičući veštine koje su ga činile sve boljim vojnikom. Njegova predanost i odlučnost brzo su bili prepoznati, što mu je otvorilo vrata za napredovanje u vojnoj hijerarhiji.

Njegova karijera u vojsci nije bila samo o profesionalnom napretku, već i o ličnom rastu. Kroz vojničku službu, Petar je naučio o liderstvu, timskom radu i odgovornosti. Svaka nova dužnost i svaki izazov koji je savladao donosili su mu ne samo veštine već i samopouzdanje.

Dok je napredovao, Petar je imao priliku da putuje i radi sa različitim ljudima, stičući dragocene životne lekcije iz različitih kultura i sredina. Njegova karijera u vojsci postala je putovanje koje je obogatilo njegovu perspektivu i omogućilo mu da razvije duboko poštovanje prema različitostima.

Kroz sve izazove i uspone, Petar je ostao veran svojoj zemlji i svojoj službi. Njegova karijera u vojsci nije bila samo posao, već poziv koji je oblikovao njegov život i identitet. Na kraju, postao je ne samo vojnik, već i lider i uzor mladim generacijama koji su sledili njegov put hrabrosti, odanosti i požrtvovanosti.


1. Petar moze da surađuje sa kriminalcima koji žele da opljackaju kamione tokom ammoruna
2. Petar moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje sa jednom rukom. (Osim pusaka)
3. Petar moze uzeti mito do 100.000$
4. Petar može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir ili drogu.
5. Petar moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije;
6. Petar je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,789
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom