Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49030
Players nickname
Goku Hazukii
Suspect ID
42227
Date of violation
Apr 21, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/shorts/KE9m-4czsvY

Goku Hazuki

Well-known member
Leader of unofficial org
Molim Admina da pregleda logove ID:42227 jer je kupovao pare za rl prvo je prije 8-9 dana uzeo 100mil sa drugog fama pa je opet to napravio Molim admina da to kazni.
Hvala

Am@r2020

Player
Player
Postovani Admini,da sam ja kupovao pare za rl pare to je laz,jer covjek koji je ovo uradio je zavidan na mom trudu i radu i koliko sam ja stvorio namerno je to uradio a postoji i dokaz na Discord gdje mi je on napisao da sprema jos Permice i da idu kao djeca iz skole.... Sto se tice ovih 100 miliona o kojima on prica,tacno je da sam jauzeo 100 miliona ali ne za nikakve rl pare vec mi je drug pozajmio pare,kako bih kupio biznis i kasnije bi mu ja vratio iste te pare,usao sam u fam kod njega kako ne bi izbjegli porez na toliku sumu novca, Možete u svakom trenutku pitati i proveriti osobu koja mi je pozajmila novac... ja sam jako dugo na ovom serveru i stvorio sam dosta toga i sigurno ne bih napravio nista slicno tome da izgubim sve ovo,Molim vas da razmotrite ovaj slucaj,Srdacan Pozdrav Papa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom