Samo sam pitao jel hoce u mercedesaaaaaaaaaaa
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dovoljan je snimak ne vidis nikog mrtvog nemas razlog dami trazis pov ovo tije od cjele situacije sta ti radis covece, nemoras zakljuciti zalbu cu okacim zalbu za korumpiranost ne sekiraj seNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV cele situacije u rok od 8H.
Da da sigurno, a iseko si deo koji ne smes da objavis gde me udaras i gde ti brojim hahahahaDovoljan je snimak ne vidis nikog mrtvog nemas razlog dami trazis pov ovo tije od cjele situacije sta ti radis covece, nemoras zakljuciti zalbu cu okacim zalbu za korumpiranost ne sekiraj se
Svakako ce biti kaznjen igrac al mi dostavi cjeli POV sjele situacijeDovoljan je snimak ne vidis nikog mrtvog nemas razlog dami trazis pov ovo tije od cjele situacije sta ti radis covece, nemoras zakljuciti zalbu cu okacim zalbu za korumpiranost ne sekiraj se
Dovoljan je snimak ne vidis nikog mrtvog nemas razlog dami trazis pov ovo tije od cjele situacije sta ti radis covece, nemoras zakljuciti zalbu cu okacim zalbu za korumpiranost ne sekiraj se
Ljepo ti pise "Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )"Svakako ce biti kaznjen igrac al mi dostavi cjeli POV sjele situacije