Ništa vidimo se ako os ostavi discord i to je toNaravno da cemo igrati zajedno ipak je ovao samo igra, nemoj da shvatis ovu prijavu nista licno. Pozdrav i vidimo se negde u budcnosti.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ništa vidimo se ako os ostavi discord i to je toNaravno da cemo igrati zajedno ipak je ovao samo igra, nemoj da shvatis ovu prijavu nista licno. Pozdrav i vidimo se negde u budcnosti.
Brt ako znaš nemaš ti samo taj auto na serveru mrzim ovakve ljude što misle da su upravu a ni neznaju jer su 50k Aroma Difuzori | Difuzori zraka| Atelier Rebul id i misle da samo oni imaju svoje aute brt igrao sam juce i isti moj sultan i karera sve isto i ja mislio moj a nije tako da nemoj pričati gluposti ja sam pc ceckan i ako os mogu još 30 puta i opet ništa neće biti jer nemam nis to što si se umislio nije moj porbem
Lagano nisam ovo mi je samo novi drugIzgleda da si frustriran zbog situacije sa automobilom na serveru.