Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična biografija | Stojaa Stojanovic | 50510

Status
Not open for further replies.

Stoja Stojanovic

Player
Player
Joined
Dec 23, 2023
Messages
56
Ime:Stojaa
Pol:Muški
Starost:22
Rasa:belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Otac:Nenad
Majka:Natasa
Pol:muški
Težina:85
Visina:185
Boja očiju:plava
Boja kose:braon
Tetovaže:Da
Prednosti:Zna se dobro pucati
Slabost:Stres i paranoja


Životna priča: 200+ reči
Stojaa je odrastao u malom gradu, okružen siromaštvom i neimaštinom. Odmalena je naučio da preživljava na ulicama, ponekad gazeći granicu zakona. S vremenom, ta granica postala je sve mutnija, a Stojaa je postajao sve veštiji u prikrivenim delima.

Još kao tinejdžer, Stojaa je bio upleten u manje krađe i preprodaju sitnih stvari. Ali to nije bilo dovoljno da zadovolji njegov apetit za uzbuđenjem i novcem. Postepeno je ulazio u sve ozbiljnije kriminalne aktivnosti, povezujući se s opasnim ljudima iz podzemlja.

Krađe automobila, pljačke, pa čak i preprodaja droge postale su deo svakodnevice za Stojaa. Bio je vešt u izbegavanju zakona, uvek korak ispred policije. Njegova hrabrost i lukavost donosili su mu poštovanje među kriminalcima, ali i strah među građanima.

Međutim, život kriminalca nije bio samo uzbuđenje i bogatstvo. Stojaa je patio od neprestanog stresa i paranoje. Nikada nije znao kada će biti uhvaćen ili izdan od strane svojih saradnika. Odnosi s porodicom su mu bili narušeni, a prijatelji su često bili samo ljudi koji su ga koristili za svoje ciljeve.

Kroz godine, Stojaa je shvatio da njegov način života ne može trajati zauvek. Iako je bio zarobljen u začaranom krugu kriminala, duboko u sebi osećao je želju za promenom. No, izlaz iz tog života nije bio lak.

Jednog dana, u trenutku introspekcije, Stojaa je shvatio da mora prekinuti sa svojim kriminalnim aktivnostima. Odlučio je da napusti taj svet i pokuša pronaći novo značenje svog života. Ovo nije bio lak proces; suočavao se s pretnjama od svojih bivših saučesnika, kao i sa sumnjama i predrasudama društva.

Ali Stojaa je bio odlučan. Pomoću podrške nekolicine iskrenih prijatelja, uspeo je da se izvuče iz kriminalnog podzemlja i započne novi život. Odlučio se posvetiti rehabilitaciji i pomaganju mladima koji su bili na putu ka kriminalu.

Danas, Stojaa živi skromno, ali ispunjavajuće. Radi kao savetnik za mlade koji se bore s problemima s kojima se i sam suočavao. Njegova priča služi kao inspiracija mnogima, pokazujući da čak i najveći grešnici mogu pronaći put ka ispravljanju svojih života i davanju pozitivnog doprinosa društvu.

Ishodi:
1- Stojaa može da ide sam protiv dvojice zbog svoje neustrašivosti i preciznosti sa oružjem.
2- Stojaa može da koristi svo teško naoružanje zbog svoje ogromne snage. ( light-mashine-gun, heavy-sniper, heavy-shotgun...)
3- Stojaa može da vozi sva vozila off-road do 65km/h jer je bežao off-road putevima od policije u mladosti.
4- Stojaa može pretraživati i kupiti stvari sa poda sa revolverom u ruci (ne puškom).
5- Stojaa može pružiti prvu pomoć sa revolverom da bi bio spreman ako neko zapuca na njega.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,796
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom