Poštovani, prošlo je izvesno vreme od kako sam banovan za vređanje servera. Meni je tada bilo svega preko glave, igrača koji ne znaju da igraju kao ljudi i mojeg nerviranja oko svega toga pa sam uradio i napisao najveću glupost na forumu i dobio ban. Od tada nisam dugo seo za računarom, ali sam u poslednje vreme sve više počeo da pričam na discord sa drugarima koje sam upoznao preko granda čak šta više i brat koji je počeo da igra na RS projektu hoće da ga naučim svemu što sam ja naučio do sada i imam veliku želju da se vratim. Meni je mnogo žao toga i voleo bih stvarno da se vratim. Obećavam da nikada više neću pisati takve gluposti kako ingame tako i na forum, da neću više tražiti banove jer sam se iznervirao i da neću kršiti pravila servera.
Imam preveliko poštovanje prema administraciji i serveru i nikada više neću uraditi nešto tako. Stvarno bih vam bio zahvalan kada bi me unbanovali, voleo bih opet da se družim sa prijateljima, pristajem da mi oduzmete sav novac i sve što trenutno imam na oba naloga kako bih se vratio. Molim vas!
Imam preveliko poštovanje prema administraciji i serveru i nikada više neću uraditi nešto tako. Stvarno bih vam bio zahvalan kada bi me unbanovali, voleo bih opet da se družim sa prijateljima, pristajem da mi oduzmete sav novac i sve što trenutno imam na oba naloga kako bih se vratio. Molim vas!