Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Hamdo Obama

Player
Player
Joined
Nov 1, 2023
Messages
22
Ime: Hamdo Obama

Pol: Muskarac

Starost: 1984

Rasa: Crnac

Nacionalnost: Amerikanac

Mesto rođenja: Misisipi

Otac: Ricko Obama

Majka: Nina Obama

Težina: 82

Visina: 1.85

Boja očiju: smeđa

Boja kose: ćelav

Tetovaže:Imam

Prednosti:Spretan i Samostalan

Slabost: Bojim se Životinja

Životni Opis od Hamde Obama: Put ka Uspehu,

Hamdo Obama je bio čovek od skromnog porekla, rođen u malom gradu u ruralnom delu države Misisipi. Iako je život u provinciji bio težak, sa malo prilika za napredovanje, Hamdo je oduvek sanjao o velikim stvarima. Rođen je 1984 s osećajem da je stvoren za nešto veće od okvira u kojem se nalazio.
Još kao dečak, Hamdo je pokazivao znakove nadarenosti. Bio je vredan, radoznao i uvek željan učenja. Bez obzira na teškoće, njegovi roditelji Ricko Obama i Nina Obama su se trudili da mu omoguće obrazovanje. Završio je osnovnu školu s odličnim uspehom, ali tek tada je počela prava avantura.
Sa svojih 18 godina, odlučio je da se preseli u veliki grad Los Santos. Bio je to hrabar korak, ali je bio siguran da je to pravi potez. U Njujorku, Hamdo je upisao fakultet, iako su mnogi sumnjali u njegove šanse za uspeh. Ali Hamdo nije odustajao. Radio je noću kako bi platio školarinu, dok je dane provodio učeći i usavršavajući se.
Njegova istrajnost i posvećenost ubrzo su počele davati rezultate. Postao je jedan od najboljih studenata na fakultetu. Međutim, Hamdo nije bio zadovoljan samo time. Oduvek je sanjao o uticaju i promeni. Želeo je da napravi razliku u svetu.
Kada je završio fakultet, Hamdo je dobio ponudu za posao u jednoj od najvećih međunarodnih korporacija. Bio je to ogroman korak napred, ali Hamdo je imao veće planove. Umesto da prihvati ponudu, odlučio je da osnuje sopstvenu kompaniju.
Njegovi prijatelji su ga smatrali ludim. "Kako možeš odbiti takvu priliku?" pitali su. Ali Hamdo je imao viziju. Ime "ObamaTech" postalo je sinonim za inovaciju i tehnološki napredak. Njegova kompanija je rasla brže nego što je iko očekivao.
Hamdo nije zaboravio odakle je došao. Uvek je bio posvećen svojoj porodici i svojoj zajednici. Pomagao je siromašnima, pružao stipendije nadarenim studentima iz ruralnih područja i gradio škole i bolnice.
Godine su prolazile, a Hamdo Obama postao je globalna ikona preduzetništva i humanitarca. Njegova priča postala je inspiracija milionima širom sveta, podsećajući ljude da nema ograničenja osim onih koje sami sebi postavimo.
Na kraju, Hamdo Obama je dokazao da snovi nemaju granica. Sve što je trebalo bilo je vere, istrajnosti i hrabrosti da se sanja veliko i da se ide za tim snovima. Hamdo je pokazao da je snaga volje i odlučnosti ključna za ostvarenje ciljeva.






Ishodi:


1-Hamdo može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva stečenim u naselju u kome je živeo

2-Hamdo može vezaviti, pretraživati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u životu

3-Hamdo može koristiti,,Heavy, klasu oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke u Policiji.

4-Hamdo može voziti offroad kolima offraod putem 50 na sat zbog svoje obuke u Tokiju.

5-Hamdo može koristiti drogu zbog svojih slabih živaca.

6-Hamdo može koristiti i nositi legalno i ilegalno (XXX) oružije sa sobom

7-Hamdo ne trazi vise od 1 validnog razloga da nekog ubije. (postovaće se pravilo G.P6.15).
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,796
Biografija ODOBRENA!

Hamdo ne trazi vise od 1 validnog razloga da nekog ubije. (postovaće se pravilo G.P6.15). Perk krsi G.P. 6.15

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom