Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Ackerman
Suspect ID
4775 12080
Date of violation
Mar 18, 2022
Time of violation
19:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dJQJiEST8Vg&ab_channel=MATKE

R3XI3L

Blocked
Blocked
Nazivaju me Matke, provociraju dok sam u demorganu, i predstavlja se kao advokat.
Pozdrav,
Ja Filip Degen prepoznajem ovu osobu pod imenom Matke Ackerman jer smo se odavno upoznali i rukovali u gradu. I cim sam prepoznao njegovo lijepo lice i njegov jos predivan glas sam rekao to je Matke Ackerman. Kao što vidite ovdje ja tu osobu prepoznajem, nisam se u tom videu rukovao s njim niti bi se on slozio da se ja rukujem s njim. Tako da vjerujem da ovo nije nikakvi MG nego sam postupio po Role-playu. Hvala vam.

Don Kolar

Player
Player
Pozdrav ja sam ovaj drugi i nikako mi nije jasto sta je problem toj osobi koja nas konstantno maltretira vrijeda napada i unistava svaku dobru volju za igranjem ove igrice hvala i pise gluposti jer se vidi u njegovom videu da se poznajemo a i kakav je to rp kad neko ko provocira 800 igraca na serveru glumi da ga niko ne poznaje?
Ne znam koliko smisla ima sve ovo on moze sve a mi smo ostali ludi jel?
393277 puta u dm 29492947 u zatvoru i ja sam los jel? Jer sam ga samo nesto pito
Vrijeda nas od jutra do sutra a niko mu nista nije reko! Sustavno maltretiranje svih. Lice poznajem i nevidim problem takoder on i filip se poznaju posto su dugo zajedno igrali te mu je ovaj advokat bio neku vecer

Matke Magluta

Player
Player
Ja sam u demorganu sto znaci da sam ja OOC igrac, vi ne smete da imate nikakvu interakciju sa mnom, drugo ni sa doticnim gospodinom se nisam rukovao kao sto se vidi na POV-u jos sam menjao ima 10 puta znaci sve se vidi na povu.

Matke Magluta

Player
Player
Mislis samo ljudi iz porodice HELLORANGe i iz GOV-a koji dolaze na pljacke i krse svaki dan pravila?
Ti doticna osobo R3XI3L si banovan bio zbog kradje iz skladista drzavnih organizacija, ne znam o cemu pricas

Don Kolar

Player
Player
Ima nas koji smo dosli doma s posla upalili igricu i dosli se zabavit opustit se upoznat ljude ko sto i jesam barem 50 ljudi i neke upoznat uzivo i sve ali da me neki tip lovi po cijele dane u igrici i vrijeda me i dere se zamnom nesto nema smisla nikakvog jer poznajem osobno 3 ljudi koji ne igraju vise radi ovakvih stvari
Ja nisam nikom htio zlo znas i sam da se trudim bit pristojan i formalan makar mi se dero da sam majmun budala debil da nemam ruke itd i nije me bas briga raspravljat s nekim toliko toksicnim
Nerazumijem kako ti se da uopce.. konstantne svade sranja i zivciranja neki od nas imaju djecu tvojih godina i neda se svima svadat stobom nek mi daju perma ban pa da se odmorim

Matke Magluta

Player
Player
Baki mi smo OOC dobri, IC je cela nasa porodica u ratu sa vasom i sa VLADOM, ne znam sta vam nije jasno kad smo vam objavili rat jos pre 10 dana, sto bi bili dobri IC kad smo u ratu? haha

Don Kolar

Player
Player
Onda baki ljepo ratuj u tom ratu IC a ne po forumima
Iako mi ne ratujemo snikim pa ni svama hvala ugodan dan uzivaj

Matke Magluta

Player
Player
Jos doticni 4775 pusta sve ljude iz zatvora sto nema nikakvu dozvolu, ne pita ko je sta uradio samo pusta sve zatvorenike. Korpucija i sramota.

Don Kolar

Player
Player
Jeste culi ti i kolega za neke druge organizacije koje mogu dat informacije osim fiba ? Mozda je njih pito ??
Ma dosta daj neda mi se uopce pricat.

Miljan Angel

From Serbia
Player
Pozdrav, ja ne vidim nikakav problem ovde, ti si sam rekao ''Svi vi ovde mozete da pusite k..... Matketu, to sto ti trazis svakakve gluposti kako bih ja to nazvao da nas okacis na sajtu, to je vec tvoj problem, niko ovde nije glup da ne primeti tvoje namere i ciljeve, super ti rp-as sve to stoji, ali smatram da preterujes u nekim stvarima... Sve se ovo zasniva na sajtu po tebi umesto da uzivamo ovako. No ajde, pustite nadredjene da rese ovo, nema potrebe da dobacujemo ovde. Hvala!

Bastian Wagner

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 4775 i 12080 dobit će kaznu za FailRp
  • Prva i osnovno sto sam mali milion puta rekao je da osobe koje su u DeMorganu u crnim majicama su tu OOC zbog krsenja nekog od RP pravila. Sa takvim osobama policajac ili bilo tko drugi nema sta ulazit u RP dok god ta osoba ne izdrzi kaznu te se ponovo pojavi u gradu kao gradjanin. Zbog toga je isto tako strogo zabranjeno drzavnim sluzbenicima uopce pustat takve osobe iz celije te ih pustat u teretanu itd...
  • ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom