Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV Korumpirana biografija | Nikola Graterii 42700

Status
Not open for further replies.

Nikola Grateri

Player
Player
Joined
Jun 2, 2023
Messages
75
Mesto rođenja: Los Santos

Prebivalište: Los Santos

Roditelji: Biserko Graterii i Mirodjija Graterii

Visina: 198 cm

Težina: 97 kg

Boja očiju: Smedja

Boja kose: Smedja

Tetovaze: Posjeduje tetovaze na obe ruke, noge, leda,prsa, te glavi. Tetovaze su simbol njegovih zivotnih puteva.

Zivotna proca:
Nikola je roden 04.02.1993 u Los Santosu. Sa samo mesec i po starosti ostaje bez oba roditelja. Roditelji su mu se bavili preprodajom ilegalnog oruzja, dok jednog dana nisu upali u „zamku“, gde su u otvorenoj pucnjavi sa preprodavacima izgubili bitku za zivot.
Nikola zavrsava u sirotistu, gde i odrasta, te zavrsava skolu. Zivot u sirotistu ga je naucio kako preziveti u najgorim uslovima, sa ljudima razlicitog karaktera. Cesto je bezao iz sirotista i odlazio u geto, trazeci za resenjima da pronadje osobe koje su ubile njegove roditelje. Gde je stekao prijatelje te naucio koristit vatrena oruzja i konzumirati nedozvoljene supstance.
U 18 godini zivota odlazi u legiju stranaca, gde prolazi najtezu mogucu obuku.
Nakon 6 meseci obuke Nikola odlazi prvi puta u akciju, gdje je i ranjen, tesko ranjen.
Nakon oporavka koji je trajao gotovo godinu dana , Nadredjeni odlucuje Nikolu obuciti za posao Tajnog Agenta. Nakon novih 6 meseci obuke, samostalno krece u svakodnevne zadatke po celome svetu.Jako puno je radio sa dousnicima,koristivsi ih za hvatanje mnogih kriminalnih bandi.Gotovo 6 godina putovanja po stranim zemljama, istrazivanjima kriminalnih bandi,razrotkrivanjem mnogih Bandi je Nikoli donelo je ogromno iskustvo, te odlucuje da napusti takav zivot i donosi odluku da se vrati tamo gde je sve pocelo. Vrativsi se u Los Santos Nikola donosi odluku da pristupi organizaciji GOV-a, gde mu je ujedno i najbolji prijatelj zaposlen kojeg godinama nije video.

Karijerna prica:
Nikola Grateri bio je agent vladine agencije zadužene za sigurnost u prometu droge. Na prvi pogled, izgledao je kao uzoran službenik, ali ispod površine krio se tamni svijet korupcije. Nikola je imao dugogodišnju karijeru u agenciji, gdje je stekao reputaciju neustrašivog istražitelja. Međutim, iza zatvorenih vrata, Nikola je sklapao tajne dogovore s lokalnim narko bosovima. Razmjenjivao je informacije i pomagao im da izbjegnu hapšenje u zamjenu za velike svote novca. Njegova korupcija nije prošla nezapaženo. Unutar agencije, postojali su glasovi sumnje, ali Nikola je uvijek bio korak ispred. Podmićivao je kolege i pridobivao njihovu tišinu, čineći ih suučesnicima u svojim nezakonitim radnjama. Nakon godina manipulacije i prikrivanja svojih tragova, stvari su počele izmiču kontroli. Unutarnja istraga je pokrenuta nakon što su neki neovlašteni transakcije izašle na vidjelo. Nikola je postao nervozan i paranoičan, pokušavajući sakriti svoje postupke, ali već je bilo prekasno. Na kraju, istina je izašla na vidjelo. Nikola Grateri je bio uhićen zbog korupcije i zloupotrebe položaja. Njegova karijera završila je sramotom i osudom, ostavljajući iza sebe razočaranje i gubitak povjerenja u instituciju koju je trebao štititi. Ova priča otkriva tamnu stranu moći i korupcije koja može zahvatiti i one koji su se prvotno zakleli na integritet i pravdu. Nikola Grateri postao je simbol propasti, podsjećajući nas na važnost odgovornosti i transparentnosti u javnim službama.


Ishodi:
1- Nikola može da vozi,veže,vuče,pruža prvu pomoć,otvara PDA i skuplja stvari sa poda dok u ruci drži pištolj
2- Nikola može od privedenih lica da trazi da mu predaju bilo koje oruzje,municiju,pancire drogu i novac do (100k)
3- Nikola je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje.Kolegu koji ga uhvati u korupciji može opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.
4-Nikola može da učestvuje u akcijama sa kriminalnim bandama i porodicama,odredjene pušta na slobodu i oblači se u njihovu odeću a u slucaju ne saradjnje muciti kako bi sakupljao dokaze
5- Nikola može koristiti i prodavati sva ilegalna oruzja koja ima na crnom trzistu(ne od organizacije)
6-Nikola može bilo kome očistiti dosije i ukloniti poternicu.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
1,916
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom