Sve se vidi u POV, kako ID 47351 Broji nepravilnih 5 sekundi i posle sva trojica me odjednom pucaju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Molim da se kazni offtopicI JOS PUCAS PUD NAS TIME JOS KRSIS G.P 6.15 TI
hahaha imam puno pravo uzvratiti paljbu ako pucaš na državnog sluzbenika hahahaI JOS PUCAS PUD NAS TIME JOS KRSIS G.P 6.15 TI
kako da svak za sebe broji 5 sek kad smo utisaniLagani gp 6.15
Jer svko za sebe mora brojti 5 sec a ne samo jedan
UTISAN SAM BIOLagani gp 6.15
ALI ONI SU PRVI POCELI PUCATI BEZ BROJANJA 6,15 ZZZhahaha imam puno pravo uzvratiti paljbu ako pucaš na državnog sluzbenika hahaha
Molim admina da ga kazni za offtopicUTISAN SAM BIO
ALI ONI SU PRVI POCELI PUCATI BEZ BROJANJA 6,15 ZZZ
AE ODMORI MALOMolim admina da ga kazne za offtopic
nejdes u rp radnju naucikako da svak za sebe broji 5 sek kad smo utisani
ne pravi se pametan kad nisi ne treba jer pljackamo bankomat a policajac poceo prvi pucat bez brojanja mi smo se uplasili i jos smo mu brojali 5 sec i ubili ga to e to nema nigde g.p 6.15Lagani gp 6.15
Molim admina koji pregleda zalbu da kazni vise ovog stvarno salje bezpotrebne porukene pravi se pametan kad nisi ne treba jer pljackamo bankomat a policajac poceo prvi pucat bez brojanja mi smo se uplasili i jos smo mu brojali 5 sec i ubili ga to e to nema nigde g.p 6.15
ol zaplakMolim admina koji pregleda zalbu da kazni vise ovog stvarno salje bezpotrebne poruke
ol zaplak
Ovo cisto dovoljno za GP 6.15Nakon pregleda, Ne mogu prihvatiti ovu zalbu.
Razlog : Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 6h