Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6845
Players nickname
Patricia Capra
Suspect ID
9634
Date of violation
Mar 19, 2022
Time of violation
23:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=84nDRnkHDNk

jovance

Player
Player
prvo bi trebalo da dobije ovaj ban 7925 sto je izvadio pusku u grin zoni i pucao na NN gradjana,napravili ste od server pubg a ne rp.svako bi trebalo da procitate pravila servera.

Offender

Forum Concent Creator
Player
bio je rp razlog vadjenja guna a i sve u svemu nije on prijavljen vec ovaj drugi..

jovance

Player
Player
bio je rp razlog vadjenja guna a i sve u svemu nije on prijavljen vec ovaj drugi..
vidi druze gledaju se obadve strane..najvise ko je pogresio je osaba sa id 7925,vadjenje oruzja u grin zoni,pretnja,izazivanje sukoba i ubistvo osobe u green zoni

Offender

Forum Concent Creator
Player
i opet sta ja imam sa tim kod mene je stranac xd?

jovance

Player
Player
ako ti je on bio stranac koliko vidim i ovaj u kolima je bio isto stranac.zasto si se onda mesao u njihovu pricu i jednostavno nestao sa lica mesta...kao prvo pre psovanja ili sta vec trebas da podrzis maksimalno pravila servera a to je da prijavis svakog ko ubija i pravi probleme u green zoni..ovo ubistvo se tretira kao da je pucao u bolnici jer postoi oznaka green zona.tebi bi naravno bili zavalni mi kao igraci da si oboicu prijavio a ne da stitis ubistva

Offender

Forum Concent Creator
Player
jbg sta da se radi jedan je prijavljen drugi nije takva je sudbina

jovance

Player
Player
onda postavis ceo video materijal zbog cega je doslo do ubistva NN osobe da bi admini kaznili i njega na osnovu rp price

Offender

Forum Concent Creator
Player
a jel ti svatas da ja kacim zalbu za vredjanje a ne na ovog lika koj ga je ubio??

Offender

Forum Concent Creator
Player
na povu se jasno vidi da je decko opsovao majku ja ne znam sta ti ocekujes ako oces da ga kaznies kazni ga ako ne iskreno me ne interesuje nije meni opsovao a za duzi pov ti ne treba jer ne pravim zalbu na ovog lika vec na ovog sto je psovao 1 min traje video...

mogu jedino da editujem naslov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom