Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG|Korumpirana biografija|Stefan Angel|45816

Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan Zupunskii

Player
Player
Joined
Sep 6, 2023
Messages
26
Organizacija SAHP
Ime: Stefan Angel
Pol: Muski
Starost:23
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Rusija
Otac: Goran Punski
Majka: Biljana Feric
Težina:95
Visina:195
Boja očiju: Plava
Boja kose: plava
Tetovaže: po rukama,nogama
Prednosti: Dobar pucac, snalazenje i voznja, dobra forma, dobar borac na blizak kontakt.
Slabost: Zene, alkohol, provod

Stefan je rodjen 2001. u Russiji u Dagastanu.Kao beba bio je nemiran ali veci snazniji od ostalih beba.U Dagastanu je bio upoznat sa judom kad je imao 6 godina bio je odlican judista i stekao je dobru fizicku formu.Sa 12 godina presao je na rvanje posto je njegov tata imao teretanu pridruzio se njoj.Isticao se ali to nije bilo dovoljno za njega i nije se tu pronasao.Sa 16 godina je krenuo je trenirati sambo borilacku vestinu. Sa 18 godina postao je dupli prvak sveta u sambo-u te je obradovao sve njegove bliznje .Krenuo je amaterski raditi MMA i imao je rekord od 18-0.Nepobedjeni borac dobija priliku da se obroba u najvisoj klasi MMA lige u russiji.U toj ligi je imao svez pocetak.Svakog borca koji mu je na put stao ga je apsolutno unistio. Bio profesionalac u parteru imao je i snagu te je dobio ima ,,Zivotinja".Nakon uspesne karijere u Rusiji, dobio je priliku da se oproba sa najboljima sveta pozvan je u MMA organizaciju UFC. Tamo je zadivio ceo svet postao najbolji svih vremena svaki put kad su ga pitali kako to radi on je rekao da je bog pomogao i da ne moze nista bez njega. Vecinu meceva zavrsavao je knockoutom, ali neke je zavrsavao gusenjima i polugama te je umemorisan kao jedan od kompletnih boraca.Radio je teskasku kategoriju sto dovoljno objasnjava njegove sposobnosti i jacinu koju je imao.Te je dospeo u vrh i borbu za pojas. Cela Srbija cuti u muku, on se kretao kao vetar niko ga nije mogao dotaci u tom trenutku, udarao je kao voz a brz kao metak, protivnik je hteo da ga udari direktom on se sagnuo ispod njega i udario mu aperkat te je on pao na zemlju jedva svestan, Stefan je krenuo da radi parter, obrnuo ga je na ledja izvukao je kusenje protivnik nije znao gde ce pokusao je da pobegne ali je bilo kasno uspavao se.Stefan sav srecan Skace na kavez dere se i Srbija cela slavi.Stefan je tada ubelezio Srbiju u sve knjige. Odlucio je da se penzionice iz sveta borilackih sportova zato sto mu vise nisu pruzali otpor u borbi. Vraca se u Srbiju gde se zaposlava kao instruktor u LSPD-u borilackih vestina i specialnih jedinica.Dobio je otkaz odatle zato sto su njegovi treninzi bili pre vise opasni po ljudski zivot ali on ih je radio svakodnevno. Zaposlio se u SAHP gde i dan danas radi kao Instruktor ali ipak se tamo nije prosao i odlucio se za vojsku ali i ako sad je ostario i dalje je smrtonosan kao sto je bio.Uspeo je da ostane human i dobar covek uspeo je nesto da ostvari i nesto da pokaze kako on kaze on je bio ,,Boziji Ratnik" i velik je vernik.Dobio je dosta novca iz karijere te je donirao za crkve i manastire.

Stefan je odlucan policajac cija karijera prica o treningu pripremanju izazovima i poteskocama kao policajac i specialac. Kroz njegovu policijsku karijeru je ostvario mnoge vestine i oblikovale njegov profesionalnu policijsku karijeru, sve je to pocelo u Srbiji kada se pridruzi vojsci prvi put je video korupciju i kako su ljudi gadni i ne humani .Stefan je radio u LSPD kao specialna jedinica i kao instruktor borilackih vestina dobio je otkaz zbog rigoroznih treninga za koje je pripremao , tada ga je SAHP trazio jer su tada policajci bili lenji te su ga trazili da ih probudi i u SAHP-u kao Instruktor za borilacke vestine.Ali tamo se nije pronasao i vratio se u vojsku.

1- Stefan moze traziti i uzet privedenima mito do 100.000$, oruzije, municiju, balaclavu, pancire i drogu.
2- Stefan moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije;
3- Stefan moze da nalazi i da unistava kamericu coveka i kolega, takodje ih moze onesvestiti ako ga nerviraju posto je kratak sa zivcima i ako ga uhvate u korumpciji.
4- Stefan moze da veze, vuce, koristi PDA, prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka)
5- Stefan moze osumnjicene mucit ili ubit ako ne saradjuju, pustit ih na slobodu, ocistit dosije i skinut poternicu.
6- Stefan moze da ide 1v2 zbog njegovih vestina
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom