Ako mogu dobit pov kako me je iz okreta rasuo plus puco sa ar-om tako,moze bit lock trigger ostalo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kaci povove za 2 id-a 50387 i 41055
logicno kad frank nema forum jer mu je banovan majstoreKaci povove za 2 id-a 50387 i 41055
.logicno kad frank nema forum jer mu je banovan majstore
Ne mozes POV tudji da kacis, ovo ne vazi. Dobice banlogicno kad frank nema forum jer mu je banovan majstore
Moze kaciti za njega pov? Nije prvi put da se to radi.Ne mozes POV tudji da kacis, ovo ne vazi. Dobice ban
lepo bi te zamolio da prestanes da smaras kolko puta sam kacio povove za druge kad su im forumi bili banovani isto kao oni za mene prvo nauci pravila servera/foruma pa pisi nesto hvalaNe mozes POV tudji da kacis, ovo ne vazi. Dobice ban
To jednostavno ne vazi. Plus je igrac stranac ne zna srpski jezik, banovan je na engleskim serverima zbog citovanja. Usvojiti ovu zalbu admini molim vas. Sprecite ovo izivljavanje ovih citera sa stranih serveralepo bi te zamolio da prestanes da smaras kolko puta sam kacio povove za druge kad su im forumi bili banovani isto kao oni za mene prvo nauci pravila servera/foruma pa pisi nesto hvala
Ako mogu dobit pov kako me je iz okreta rasuo plus puco sa ar-om tako,moze bit lock trigger ostalo
Uff kakav pucac
ne da nije banovan zbog citovanja nego si ti jednostavno genije majstore nit je banovan to sto si ljubomoran jer zna da se puca je tvoj problem pc checkali su ga vise puta i ostale clanove fama dali je netko pao nije za razliku od tvojih ljudi koji dobivaju banove jer "nemaju" povove itdTo jednostavno ne vazi. Plus je igrac stranac ne zna srpski jezik, banovan je na engleskim serverima zbog citovanja. Usvojiti ovu zalbu admini molim vas. Sprecite ovo izivljavanje ovih citera sa stranih servera
ko si ti????To jednostavno ne vazi. Plus je igrac stranac ne zna srpski jezik, banovan je na engleskim serverima zbog citovanja. Usvojiti ovu zalbu admini molim vas. Sprecite ovo izivljavanje ovih citera sa stranih servera
nije decko cheater nego ste vi defektniSto smarate vise i sami znate da je citer i tjt