Sve se vidi na povu id 2459 je krenuo da puca na mene bez razloga bez ikakvog upozorenja
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nasa kuca ne spada pod grad tako da ne moze biti RDM.Sve se vidi na povu id 2459 je krenuo da puca na mene bez razloga bez ikakvog upozorenja
nije me jebeno upozorio da izadjem iz podrucja kuceNasa kuca ne spada pod grad tako da ne moze biti RDM.
Nauci pravila grada i ne sramoti se ovde.
gde ti vidis jebeni cr kretenuPo meni čovjek je imao više nego dovoljan razlog da te ubije, ušao si mu u dvoriste, a prije toga na snimku se vidi da ga maltretiraš sa CR. Plus se u pozadini čuje Discord to je Mg+CR
sta jesi i ti neki alesandro fan boy?Po meni čovjek je imao više nego dovoljan razlog da te ubije, ušao si mu u dvoriste, a prije toga na snimku se vidi da ga maltretiraš sa CR. Plus se u pozadini čuje Discord to je Mg+CR
00:34 idiotegde ti vidis jebeni cr kretenu
cemu vrijeđanje odmah jeli?.Tebi nitko nije odgovorio sa psovkom samo su napisali svoje mišljenjegde ti vidis jebeni cr kretenu
Klasični provokatorcemu vrijeđanje odmah jeli?.Tebi nitko nije odgovorio sa psovkom samo su napisali svoje mišljenje