E ovako, ja nisam igrao duze vremena Grand Roleplay, odlucio sam da se vratim i polako sve vise i vise vremena bilo mi je zanimljivo i sve normalno, dok nije dosao danasnji datum da ja budem blokiran 7 dana, e ovako da zapocnem pricu, ja sam sreo neka dva lika i pitali su me da ih nosim u kolica do bolnice i meni je to bilo smijesno i u redu shvatam to je roleplay i pravimo simulaciju stvarnog zivota dovodim lika u kolicima da izlijece igraca, zatim tu se ubacuje radnica iz EMS-a i govori kako da je ne uznemiravamo i mi smo odmah istog momenta rekli izvinjavamo se necemo vise jer nismo znali, ja stvarno nemam nisam snimio to ali pitajte koga god hocete za dokaze ili pogledajte logove sta vec mozete, pitajte tu doktoricu,kada smo se izvinuli rekla je da je u redu ali da ne radimo to vise, odmah nakon toga kada sam izasao iz bolnice blokiranje mog akaunta se desio, a ja stvarno nisam znao da od toga mogu bas citavih 7 dana dobiti ban na akaunt, a bukvalno sam htio samo da roleplayamo iz dosade jer nismo imali sta raditi u 1h posle ponoci, pa ako mozete molim vas da mi unblockate akaunt, ja stvarno uzivam igrajuci na nasem serveru i aktivan sam mnogo, izvinite stvarno nisam znao ja sam kontao to je sve roleplay jos nisam dobio ni nikakva upozorenja, odmah posle prvog upozorenja sam se izvinuo radnici iz EMS-a i izasao i tako sam dobio ban, stvarno mi nije u redu da dobijem ban na 7 dana bas zbog toga, nit sam dobio upozorenja nit ista, pa ako bi mogli da me unbanate da mogu da nastavim da uzivam igrajuci Grand Rp i dalje, hvala unaprijed.