Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fear rp I ID:19524 + Massive MG Bloods Street Gang

Status
Not open for further replies.
Your ID
5910
Players nickname
Milos Smith
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 19, 2022
Time of violation
19:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=o7PiJsRXYLY

Somi West

Somi West ID: 5910
Player
Na POV-u se vidi kako krecemo da robamo osobu sa ID-em:19524, tada nekoliko puta radi Fear RP tada osoba pod ID-em: 19524 zove svoje ljude da mu pomognu a moj prijatelj pod ID-em:5168 je rekao da oduzima svaku komunikaciju. Nakon toga opet zelimo da ga robamo i on opet radi Fear RP i tada opet zove svoje ljude. I na kraju neki covek dovrsava tu osobu. U ovoj situaciji je ucstvovalo vise od 3 clana organizacije.

Ivan Drilla

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Ostavljeno za Curatora Blood Street Gang-a

maisony9

:)
Player
Svakako ne može cela organizacija snosit posledice zbog pojedinca, ako je jedna osoba prekršila pravilo ona treba snosit posledice tj bit kažnjena, a u ovom slučaju po meni nije MG zato što ste bili u ghettu i to na ulici u blizini HQ-a

Johnson99

Player
Player
Svakako ne može cela organizacija snosit posledice zbog pojedinca, ako je jedna osoba prekršila pravilo ona treba snosit posledice tj bit kažnjena, a u ovom slučaju po meni nije MG zato što ste bili u ghettu i to na ulici u blizini HQ-a
Najgore od svega sto si ti ovo na snimku preko twinka ahahahahaha
Bolje ovde da priznas da si ti a ne da balavis da kao nisi napravio fail...

Somi West

Somi West ID: 5910
Player
moze zato sto ucestvuju vise od 3 clana org

maisony9

Player
Pa ako je on koristio radio a oduzeta mu komunikacija znaci da je on prekršio pravilo a ne cela organizacija..😂
Al svakako bili ste bukvalno pored HQ Bloodsa tako da ne znam šta je tu čudno

zunic

Player
Player
tako je i vas kolega crish smith isto radio kad smo ga mi robali pa nismo ga stavljali na forum

Urke

Player
Player
Najgore od svega sto si ti ovo na snimku preko twinka ahahahahaha
Bolje ovde da priznas da si ti a ne da balavis da kao nisi napravio fail...
Fascinantno je to da se ti Drill uvek zalis na sranja koja svesno napravis, a onda pizdis ovde po forumu kako neko krsi pravila. Veoma jadno

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Želim da dodam administraciji da je ovo uradio jedan čovjek, a ne njih troje tako da kako mogu ja vidjeti ovde niko nije uradio fail osim ovog čovjeka. Mada možda i on nije šta ako je pozvao prije nego sto ste ga robali ?

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
A hoću da dodam na ovo da članovi org nisu u stanju da znaju šta se dešava kada neko pozove pojačanje da li je vec rob u toku ili je samo pucnjava, a i da napomenem jedan čovjek je uradio MG u tom slučaju

maisony9

Player
A hoću da dodam na ovo da članovi org nisu u stanju da znaju šta se dešava kada neko pozove pojačanje da li je vec rob u toku ili je samo pucnjava, a i da napomenem jedan čovjek je uradio MG u tom slučaju
Ma koji MG brate likovi su u centeu ghetta i to pored Bloods HQa ravno nije niko slep

Status
Not open for further replies.
Top Bottom