Dolaze na teritoriju familije gdje pocinju pucati masovno i ubijati sto na tlu posjeda sto na ulici gdje su koga zatekli.Od svih njih (8+)sam cuo samo jednog da je brojao i to ne do kraja.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to ti jeDolaze na teritoriju familije gdje pocinju pucati masovno i ubijati sto na tlu posjeda sto na ulici gdje su koga zatekli.Od svih njih (8+)sam cuo samo jednog da je brojao i to ne do kraja.
Evo duzi pov,a zvuk svakako nije editan.Mnogi nisu nista pricali ssamo su drzali "N" ali ne znam zasto se ne cuju puskeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite mi POV od pocetka situacije + Gde se cuje zvuk od igrice
Rok za dostavu je 6h
vidis da smo ipak poznatito ti je
Berlusconi
I to mnogo, ali bi voleo da moze da i on to vidi, a da, banovan je.vidis da smo ipak poznati
Administracijo koliko ja vidim mislim da ovaj igrac radi MG!Evo duzi pov,a zvuk svakako nije editan.Mnogi nisu nista pricali ssamo su drzali "N" ali ne znam zasto se ne cuju puske
Po tome sto ste naj npc fam i kalas gang samo to znate i o pravilima da ne pricam klk ne znatevidis da smo ipak poznati
Pato ti je
Berlusconi
BahahhahahhahahahahahahahahahaSvaki OFFTOPIC da se kazni!
A nije smesno to sto radis MG?Pa
Bahahhahahhahahahahahahahahaha