By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1.vrijednost te kuce nije prelazila 5m pa sam ti mogo prodat po drzavnoj tako da ono...Poz, izmedu 10 - 21.1 2023. Godine id 295 mi je dao kucu po drzavnoj cijenu meni ID-u 24227, peovjerite logove i neka se kazni i ja i on
evo dokaza za unban Approved - Za Muju Simbu I Unban Appeal G.P 1.7 I Relja Shayk1.vrijednost te kuce nije prelazila 5m pa sam ti mogo prodat po drzavnoj tako da ono...
2.vec sam bio banovan za 1.7
3.tad se smjelo prodavat tako
Kad su te svi pljuvali ja nisam a sad mi pokusavas namjestit ban hvala brate moj.
1.vrijednost te kuce nije prelazila 5m pa sam ti mogo prodat po drzavnoj tako da ono...
2.vec sam bio banovan za 1.7
3.tad se smjelo prodavat tako
Kad su te svi pljuvali ja nisam a sad mi pokusavas namjestit ban hvala brate moj.
svejedno nisam prekrsio kuca tad nije vrijedila preko 5m,uzmite u obzir da su tad adidas bile 8m i sve ce vam bit jasno ajz
Jedna situacija = jedan ban, druga situacija = ban.
Ako znas bolje od muje i abrahama kako pravila funkcioniraju svaka cast.
Ja okacio nebi da nisi pricao sta si pricao al jbg kaj da velim
Kako si jadan to tek sad sfatamPoz, izmedu 10 - 21.1 2023. Godine id 295 mi je dao kucu po drzavnoj cijenu meni ID-u 24227, peovjerite logove i neka se kazni i ja i on