Sve se jasno vidi u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobit ce te i ti i on kaznuA za vrijedžanje majke ? ništa za to
Robanje na Vinewood ? Bez Auta? I vrv bez Neformalne.. Jeste ne sme se robati u Vinewoodu al niko njeganije pokusao robati jednostavno je dosao ispred fam kuce da izmislja krsi Gp.6.15 i kad ga dignes nema straha treba da dobije Fear Rp svakako.
Oprosti ali koliko znam ti si radio Fear RP i pričao si dok si bio mrtav . dizali smo te više puta i držali puške na tebi a ti nisi imao ni malo strahapljackas u sred vinw wooda kako te nije sramota ja sam bio snjim i mene ste ublili vise puta i radili ste VDM+G.P.6.15 VISE puta i mene ste teli robati a da vas ja okacim vas 8 koi me je ubijalo pola sata dobili bi bahame i vredjanje moje majke sto ste govorili G.P.3.2
Ko je rekao da ćemo mi više uopče postavljati panele tamo . HVaka lijepakako si ti to govedo naso si napadat coveka za koga znas da ima ban do sutra na forumu da ga namamis i da ga robas u serd geta za to ce ti i ti i citava tvoja familija black mamba zalaziti necete mirno postavljalt panele od Mayora Kalasnikohva hvala lepo
E ovako ti da znas sta je GP 6.15 brojao bi a ne pucao sa brda,prepoznajes lica po glasu i (ID) tako da tisina.I ja sam mislio da si neki pucac dete kupi ruke.......Sportski Pozdravpljackas u sred vinw wooda kako te nije sramota ja sam bio snjim i mene ste ublili vise puta i radili ste VDM+G.P.6.15 VISE puta i mene ste teli robati a da vas ja okacim vas 8 koi me je ubijalo pola sata dobili bi bahame i vredjanje moje majke sto ste govorili G.P.3.2
videcemo 24/7 ima da vas prate moji ljudiKo je rekao da ćemo mi više uopče postavljati panele tamo . HVaka lijepa
glupi ste oboica tesko glupi nesme te 1v1 nego dodje vas 10 i onda se smejete raspale djumareE ovako ti da znas sta je GP 6.15 brojao bi a ne pucao sa brda,prepoznajes lica po glasu i (ID) tako da tisina.I ja sam mislio da si neki pucac dete kupi ruke.......Sportski Pozdrav