Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Don Jeans
Suspect ID
24227
Date of violation
May 6, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/OiaMkrExrKY?si=8tITa2bf-8FsNxeS

Dona Taylor

Player
Player
Poz, vidi se u video kako doticni govori da je server otisao u kurac a sa time trashtalka i Mujo i Abrahama govoreci da su banali nekoga bez dokaza i sve se vidi ovdje, nakon toga ID 33502 Danilo na kraju videa govori kako je vec davno server otisao u kurac.

Discord od Andrija Sinclair ID 31207 imate pokazan na videu, a glas od danila su culi admini kad je bio na ispitivanju

Dokaz da je ovo glas od ID 31207 Andrija Sinclair, cuje se sve na videu koji cu priloziti - Watch nlr vdm denza | Streamable

Dokaz da je ono glas od Danila ID 33502, cuje se sve na videu koji cu priloziti -
(Njegov glas se tu cuje od minute 1:30 pa nadalje)

Last edited:

Gabrijel Sander

𝓶𝓸𝓸𝓷𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽
Player
Vidim da ti fali figura oca u životu i da nisi imao nekoga da te zavoli brate moj, ali ajde bit ću ja ovdje za tebe da ti pružim barem to malo ljubavi što nisi mogao od samoga oca dobiti. A pored toga report je sa discorda tako da ni ne znam šta misliš sa time uspijeti sine moj... Volim te i nadam se da će te barem malo sreće nać u tom tvom jadnom životu brate moj 💋❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom