Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7280
Players nickname
Pero Pablo
Administrators nickname
Mujo simba
Date
May 7, 2024
Time
17:30
Proofs
..

Pero pablo

Player
Player
Dobar dan dragi Mujo vidim da si me stavio na crnu listu sto sam kupovao srecke ali ja sam danas kupovao i placao sam po 10k nadam se da je doslo do greske jer sam placao po 10k i sve sam srecke otvarao nisam preprodavao slobodno pogledaj u skriptama znaci vrijeme kada sam kupovao srecke bilo je oko 12:00 u tom periodu sam kupovao..
Hvala na razumijevanju..

Pero pablo

Player
Player
Dobar dan dragi Mujo vidim da si me stavio na crnu listu sto sam kupovao srecke ali ja sam danas kupovao i placao sam po 10k nadam se da je doslo do greske jer sam placao po 10k i sve sam srecke otvarao nisam preprodavao slobodno pogledaj u skriptama znaci vrijeme kada sam kupovao srecke bilo je oko 12:00 u tom periodu sam kupovao..
Hvala na razumijevanju
Pa ako moze neko da me makne sa crne liste jer nisam nista lose napravio od 2021 godine sam u gradu i nikada nisam imao takvih problema kao ni sada jer ja nisam iskoristivao bag kada su lutrije bile kostale 5k nadam se da će danas biti rijeseno..Lp Pero Pablo..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom