Postovana administracijo , navedeni uvek krsi pravila samo je pitanje da li to neko uspe da snimi ili ne uspe. Uglavnom gazi i maltretira nove igrace kao sto smo imali primer da je pisao ljudima 500k kaznu za drzavni udar.Samim tim baca los ugled na policijske organizacije u tom slucaju fib , pa te onda ubija random ljude , jos jednom da napomenem GAZI LJUDE KONSTANTNO ,ubija ljudima zelju za igrom .Mislim da bi ovo trebali da uzmete u obzir jer je ista situacija jos odavno pravila ne postuje , samo dobija kazne i sve iznova i iznova , a niko da mu skrene paznju da to ne treba da radi.Jos jednom da napomenem PRAVILA SE IZNOVA I IZNOVA KRSE I SAMO GOMILAJU. Mislim da bih ovaj igrac treba biti kaznjen za konstantno krsenje pravila , ovo su samo neka od istih , ima jos mnogo i mnogo stranica ....Hvala
Approved - korumpcija I 41002
vidi se na povu da sam bio u mestu i nisam bio tu.Fibovac je dosao i brojao mi je 5 sec da se pomerim posto nisam bio u u occ nisam se pomeri on je uzeo vezao me odvedo u celiju napisao mi 500000 kazne i uhapsio me + stavio u samnicu bez ikakog razloga. Premotajte prvih 14;30 min to sam ubacio...
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 I 41002
sve u povu se vidi, ne znam sta je u glavi sa takvim likovima al nisam psihijatar da resavam ali ste vi tu pa se nadam da cete ga poslati gde mu je mesto .
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 41002
Zove taksi i ubija bez razloga ovo radi skoro svaki dan ovaj isti igrac pre nekoliko dana ste ga banovali za isto ubio je 4 taksista taj isti dan u rok on 30 minuta https://streamable.com/dufxr2
gta5grand.com
Approved - Mass Role Break | ID 41002, 52735, 16078
DM, NonRP, UB, Nabijanje automobila | ID 41002 Nabijanje automobila | ID 52735 Nabijanje automobila | ID 16078 Bez ikakvog razloga poceli su da ulaze u garazu i lupaju mi auto. Snimak je iz 2 dela iz razloga sto sam mislio da ce da prestanu kad su "zavrsili" za lupanjem auta, medjutim, ID 41002...
gta5grand.com
Approved - VDM I 41002
Ovo nikako ne moze da bude slucajno lepo se vidi da je namerno.
gta5grand.com
Approved - PZZ1.1/41002
Lik me vidio i bez razloga ubio u neskriptovanoj zelenoj zoni.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 41002
sve se vidi u pov, nisam ni primetio da me iko puca dok me nije ubio
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 41002
Sve se vidi u prilozenom pov/u Ubio me bez ikakvog razloga i bez 5 sekunde.
gta5grand.com