kad gledamo pucanje da al izvan necisceg igraca od brata Stevena ne postoji mozete vi samo da serete
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kad gledamo pucanje da al izvan necisceg igraca od brata Stevena ne postoji mozete vi samo da serete
Decko jos spavas danima na grandu. Meni je stvarno zao kidovima poput tebe i ne znam kako zivis sa sobom kad si proveo pola zivota na grandubrate aj sto se sokas nego imas radioaktivni radius od 5m na informalu a steven navrnuo nije odvrnuo od stare hidre
To to stevene salji jos na discord da ti bace dislajk i da te podrzee breecisceg igraca od brata Stevena ne postoji mozete vi samo da serete
opada mi iq od tvojih izjava bolje ne pisi nistakad gledamo pucanje da al izvan ne
sam ti tako misli sefe. ja nisam prico s nikom od granda vec pola godine nego sam doso da vidim koliko vas propalica jos trosi dane na ovom serveruTo to stevene salji jos na discord da ti bace dislajk i da te podrzee bree
sam ti tako misli sefe. ja nisam prico s nikom od granda vec pola godine nego sam doso da vidim koliko vas propalica jos trosi dane na ovom serveru
nize od tvog procenta ne moze batoopada mi iq od tvojih izjava bolje ne pisi nista
hahahahahah Stiven u minus idenize od tvog procenta ne moze bato
kako to tb je iq vec na 0 ....opada mi iq od tvojih izjava bolje ne pisi nista
ma da vi svi dolazite svaki dan neko dolazi da vidi sta se desava ono kao ja nisam igro pola godina a ti brate ono antiafk svaki dan si na serverusam ti tako misli sefe. ja nisam prico s nikom od granda vec pola godine nego sam doso da vidim koliko vas propalica jos trosi dane na ovom serveru
nema sta da ti padne kad ga nemasopada mi iq od tvojih izjava bolje ne pisi nista
ne blamiraj se druze grand nisam upalio 8 mesecima da vi svi dolazite svaki dan neko dolazi da vidi sta se desava ono kao ja nisam igro pola godina a ti brate ono antiafk svaki dan si na serveru
posle 2godine se vratim i opet sam najbolji....ne blamiraj se druze grand nisam upalio 8 meseci
a ti si?posle 2godine se vratim i opet sam najbolji....
proslo vise od 48h od trazenja povaSvaki naredni OffTop komentar bit ce kaznjen takodje bilo koji vid uvrede do sada na ovoj zalbi takodje bit ce kaznjen !