Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
59661
Date of violation
May 9, 2024
Time of violation
21:44
Proofs
https://youtu.be/JjDdErQPYIA

Jakii GG

Player
Player
Namjerno se zabio u mene da me ubaci u zonu od informala i odma ubije, molim da ga se najstroze kazni jer ovo nije nimalo fora niti zabavno.
Unaprijed hvala, lp.

Johnny Pluxury

Riddle me this
Player
Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite dulji POV, postavite POV u kojem se vidi da vas igrač namjerno nekoliko puta udara i pokušava baciti u krug, na ovom POV-u ste stajali na sredini ceste, te je moguće da vas je igrač slučajno udario dok je vozio po cesti
  • Rok: 16h

Jakii GG

Player
Player
Nije me udarao više puta nego samo jednom.
Na pov-u se vidi da je iskoristio priliku što sam na cesti ispred kruga, te me je namjerno udario i odma ušao u krug samnom i iste sekunde bio spreman sa puškom od prije u ruci i krenuo pucati da me ubije dok se još nisam digao sa poda.
Mislim da je sve jasno ko dan.
Ako je vama ovo nedovoljno šta se vidi u pov-u onda odbij žalbu pa se budem žalio na tu odluku pa probao i na taj način istjerati pravdu.
Lp.

irnes1221

Player
Player
Nije me udarao više puta nego samo jednom.
Na pov-u se vidi da je iskoristio priliku što sam na cesti ispred kruga, te me je namjerno udario i odma ušao u krug samnom i iste sekunde bio spreman sa puškom od prije u ruci i krenuo pucati da me ubije dok se još nisam digao sa poda.
Mislim da je sve jasno ko dan.
Ako je vama ovo nedovoljno šta se vidi u pov-u onda odbij žalbu pa se budem žalio na tu odluku pa probao i na taj način istjerati pravdu.
Lp.
NE SMIJETE TU PARKIRAT

Johnny Pluxury

Riddle me this
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom