Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5355
Players nickname
John Loco
Administrators nickname
Denza Washington
Date
May 10, 2024
Time
1:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/682725/

John Loco

Player
Player
Pozdrav Mujo i Abrahame,

Dobio sam ban za G.P. 1.7 zbog zamjene biznisa radionice 36 za chip tuning 22
pa onda chip tuning za gun store, sve te zamjene smo radili unutar familije.
Ja ne bijezim od svoje krivice, ali sve ovo je zbog toga jer sam mislio da je dozvoljeno a dokaz vam prilazem.
Vidi se da sam pitao za potvrdu Abrahama Elkhabiba 12.04.2022.

Molim za unban uz obecanje da se nesto slicno nece dogoditi jer nisam neko ko krsi pravila,
a u projekat sam ulozio i svog vremena i novca jer stvarno uzivam u igri, i ne bi voleo da mi sada zbog greske
sve to propadne. iskreno se nadam da cete moju zalbu razmotriti.

Pristajem na money wipe.

Lijep pozdrav John Loco

Zampica

Player
Player
Vec si bio banovan za krsenje istog tog pravila i dobio si unban uz money wipe Approved - G.P. 1.7 I Relja Shayk

I prvi put i ovaj drugi/treci put izvlacis se na poruke sa Abrahamom to sto ti je on dozvolio da jednom prebacis biznis kada si bio admin ne daje ti za pravo da prebacujes svaki put neki drugi biznis po drzavnoj cijeni kako ti zelis.

Na slici koju si poslao jasno se vidi da ti je dao dopustenje da prebacis biznis kada si bio admin sto ne znaci ni u kojem slucaju da ti je dozvoljeno prebacivati ostale biznise vise puta kao sto si ti radio.

Radionicu br. 36 od 250$ mil. menjao si za chip 22 koji vredi milijardu i tu ste ustedeli bar 100$ mil. na porezu ako ne i vise.

Posle toga u drugoj situaciji OPET ste prekrsili isto to pravilo:
Gun shop od 100$ mil. menjao si za chip 22 koji vredi milijardu i tu ste ustedeli bar 150$ mil. na porezu ako ne i vise.

O cemu mi pricamo?

MILIJARDE POREZA ste utajili vrseci takve zamjene i na taj nacin ste isti taj novac sacuvali da ga ne bi morali trositi na porez.

Kazes da ne krsis pravila a utaja poreza je vidljiva na svim prekrsenim pravilima i situacijama.

Ako opet po drugi put dobijes unban iako se zna da ste krsili ova pravila u vise situacija onda stvarno ne znam. UNBANOVAN si za jednu situaciju a ovo su dodatne dvije situacije za koje trebas dobiti ban po 60 dana. Ne znam kojom logikom se vodis kada i sam znas da si puno puta prekrsio G.P 1.7 pravilo i svestan si toga.

I drugi ljudi prate ovu zalbu ako vide da vam je to proslo za rukom da utajite milijarde poreza i dobijete unban po dva tri puta onda ce i oni raditi isto to jer vide vas kako to radite i koriste vas kao primjer.

Svako dobro.

Zampica

Player
Player
Kako je odgovoreno igracu ID 31 koji je sa vama krsio G.P 1.7 pravilo ovdje: Rejected - G.P. 1.7 | Relja Shayk

Isto tako treba biti slucaj sa vama jer ste svi vi zajedno sa ID 31 puno puta u proslosti krsili G.P 1.7 pravilo + vama su jos puno puta oprostili i to vam nije bilo dovoljno.

Svesno ste krsili pravila i trebate snositi posledice za to kao i vas drugar ID 31 koji vas je svemu tome i naucio.

dominique Soldaddo

Player
Player
Vec si bio banovan za krsenje istog tog pravila i dobio si unban uz money wipe Approved - G.P. 1.7 I Relja Shayk

I prvi put i ovaj drugi/treci put izvlacis se na poruke sa Abrahamom to sto ti je on dozvolio da jednom prebacis biznis kada si bio admin ne daje ti za pravo da prebacujes svaki put neki drugi biznis po drzavnoj cijeni kako ti zelis.

Na slici koju si poslao jasno se vidi da ti je dao dopustenje da prebacis biznis kada si bio admin sto ne znaci ni u kojem slucaju da ti je dozvoljeno prebacivati ostale biznise vise puta kao sto si ti radio.

Radionicu br. 36 od 250$ mil. menjao si za chip 22 koji vredi milijardu i tu ste ustedeli bar 100$ mil. na porezu ako ne i vise.

Posle toga u drugoj situaciji OPET ste prekrsili isto to pravilo:
Gun shop od 100$ mil. menjao si za chip 22 koji vredi milijardu i tu ste ustedeli bar 150$ mil. na porezu ako ne i vise.

O cemu mi pricamo?

MILIJARDE POREZA ste utajili vrseci takve zamjene i na taj nacin ste isti taj novac sacuvali da ga ne bi morali trositi na porez.

Kazes da ne krsis pravila a utaja poreza je vidljiva na svim prekrsenim pravilima i situacijama.

Ako opet po drugi put dobijes unban iako se zna da ste krsili ova pravila u vise situacija onda stvarno ne znam. UNBANOVAN si za jednu situaciju a ovo su dodatne dvije situacije za koje trebas dobiti ban po 60 dana. Ne znam kojom logikom se vodis kada i sam znas da si puno puta prekrsio G.P 1.7 pravilo i svestan si toga.

I drugi ljudi prate ovu zalbu ako vide da vam je to proslo za rukom da utajite milijarde poreza i dobijete unban po dva tri puta onda ce i oni raditi isto to jer vide vas kako to radite i koriste vas kao primjer.

Svako dobro.
sine osobno ti mozes samo da se napusus k...a , sine izadji malo na vazduh nemoj da smrdis za tim kompom oseti malo sta je vazduh i probaj se okupati ako je to ikako vise moguce gubavce

Status
Not open for further replies.
Top Bottom