mlada nada ne promasuje metak,zanima me pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!on je taj pučačmlada nada ne promasuje metak,zanima me pov
auuu bgte kakav aimlock hahahaha
Evo ga njegov POV na kojem se vidi masivan hitbox koji mi je pokazao na diskordu u slucaju da ne posalje ovde POV ili da nesto edituje
Kako mozes da saljes njegov pov ti si to mozda namestio nikad se ne zna.
Evo ga njegov POV na kojem se vidi masivan hitbox koji mi je pokazao na diskordu u slucaju da ne posalje ovde POV ili da nesto edituje
ne znam gde si ti ovde video hitbox brate pogledaj njegov pov dali ima lock ili hitbox hoces nekom da namestis ban.
hahahahahhhaa lazes da si izrezao prvi hit hahahahahahaWatch Untitled video - Made with Clipchamp (4) | Streamable
Watch "Untitled video - Made with Clipchamp (4)" on Streamable.streamable.com
Hahahahahahah najaciWatch Untitled video - Made with Clipchamp (4) | Streamable
lagani ban za cheatHahahahahahah najaci
kojoj njmanj danas si riporto 10 ljud brate
Ovo nije cjeli pov,dostavi cjeli pov gdje si ga prvi put hitao sa revolverom i gdje ti radi aimlockWatch Untitled video - Made with Clipchamp (4) | Streamable
Matori ne seriOvo nije cjeli pov,dostavi cjeli pov gdje si ga prvi put hitao sa revolverom i gdje ti radi aimlock