Draga administracijo dobio sam ban za G.P 3.1 bio sam u zatvoru stavio sam anti afk legao sam na krevet koji mi je ne toliko daleko od kompjutera gledao nesto na telefonu kad sam u jednom trenutku zacuo coveka koji me doziva Ognjene Ognjene i radi Ear rape toliki da sam ga cuo do mog kreveta brzo sam ustao da vidim ko je ugledao sam decka koji se namerno dere u mikrofon rekao sam mu da je konj i majmun te sam mislio da kaznu necu dobiti radi toga jer niko nikad nije rekao sam mu in game da je konj jer se drao ko konjina a da je majmun jer je ponavljao ides na gradski a ja sam znao da se ne moze dobiti kazna za tako nesto jer sam mu pricao in game sve,nista nije bilo ooc onda se spawnao admin ahmed kojeg je on zvao u medjuvremenu kad je on prestao da krsi pravila i rekao mi kako cu jedini dobiti kaznu ja sam rekao da se kajem i da se nece ponoviti ali da sam mu sve govorio ic a ne ooc ahmed je rekao da cu ja dobiti svoju kaznu ja sam pisao na tiketima da sam razumeo gresku i da se nece vise nikad tako nesto dogoditi nisam znao da se za ovo dobija ban a da sam znao nikad nebi rekao jer kao sto se vidi po mom accountu ne krsim pravila u velikim kolicinama te da nisam okacen vec koliko dugo na forum zamolio bi vas da mi date unban jer ja svoj twink nemam a ne mogu bez granda uopste razumeo sam svoju gresku i vise nikad necu ponoviti istu pozdrav za ceo admin tim i onog ko mi pregleda zalbu.
Ognjen Inyahead
Ognjen Inyahead