- INFROMACIJE:
-
- 1.Vaše ime IRL:Janko
- 2.Vaše godine:16
- 3. Vremenska zona:GMT+1
- 4. Prosjek online po danu: po tjednu 4+ a vikend 12+
- 6. Vaše ingame ime:Jack Hennessy
- 7. Vaš ID:18221
-
- Dodatne informacije:
-
- 1.Lider za... The Families
- 2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim biti ove organizacije jer vec sam duze vrijeme hc u organizacijama i zanimljivo mi je vodit razne evente i zelim se okusati voditi evente i jos druge stvari kao lider organizacije
-
- Dosta mojih drugova je bilo lider organizacije bila to crime ili state i vidim kako im je u nekim trenutcima bilo tesko i zivcirali su se mnogo jer im je to uzimalo dosta vremena, ali ja znam da meni nebi bio nikakav problem voditi organizaciju jer nemam slabe zivce i imam strpljena i volim da resavam bilo kakvu vrstu problema i da vodim razgovore s ljudima
-
- Već imam planove ako uzmem organizaciju i imam ljude koji bi bili tu za mene kada ja nebi mogao i pomagali mi oko bilo kakvih stvari sta ja ne stignem kao naprimjer gang aktivnost.Bio bi u kontaktu s drugim liderima crime organizacijama da i njima pomognemo oko necaga ako im bude trebala pomoc jer sam uvek tu da nekome pomognem ili bilo šta slično
-
- 3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Kao šta sam bio rekao stupio bi u kontakt s liderima drugih crime organizacija da radimo neke kriminalne aktivnosti i da bi bio u dobrim odnosima s njima
-
- Plasio bih state organizacije s državnim napadima i da svi u gradu znaju koja je najopasnija crime organizacija
-
- Bio bi sto vise aktivan da pomognem svojim clanovima ili ako imaju neke probleme ili ako ih nesto zanima oko organizacije
-
- Smanjio bih kršenje bilo kakvih pravila bilo to PG,MG,CR ili ista slicno i nebi dobio disband u prvih nedelju dana
-
- Rankovi:
1 Suspend - 2.Newbay
3.Hustler - 4.Ghetto Runner
5.Ghetto Boy
6.Graffiti Team
7.Graffiti Leader
8.Green Fellow
9.Turfer
10.0.G
11.Desna Ruka
11.El Chapo
12.Co Leader
13.Poglavica -
- To je to od mene želim svakom kandidatu sreću i neka najbolji uzme!