Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jack Hennessy

Player
Player
  • INFROMACIJE:

• 1.Vaše ime IRL:Janko

• 2.Vaše godine:16

• 3. Vremenska zona:GMT+1

• 4. Prosjek online po danu: po tjednu 4+ a vikend 12+

• 6. Vaše ingame ime:Jack Hennessy

• 7. Vaš ID:18221

• Dodatne informacije:

• 1.Lider za... The Families

• 2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Želim biti ove organizacije jer vec sam duze vrijeme hc u organizacijama i zanimljivo mi je vodit razne evente i zelim se okusati voditi evente i jos druge stvari kao lider organizacije

• Dosta mojih drugova je bilo lider organizacije bila to crime ili state i vidim kako im je u nekim trenutcima bilo tesko i zivcirali su se mnogo jer im je to uzimalo dosta vremena, ali ja znam da meni nebi bio nikakav problem voditi organizaciju jer nemam slabe zivce i imam strpljena i volim da resavam bilo kakvu vrstu problema i da vodim razgovore s ljudima

• Već imam planove ako uzmem organizaciju i imam ljude koji bi bili tu za mene kada ja nebi mogao i pomagali mi oko bilo kakvih stvari sta ja ne stignem kao naprimjer gang aktivnost.Bio bi u kontaktu s drugim liderima crime organizacijama da i njima pomognemo oko necaga ako im bude trebala pomoc jer sam uvek tu da nekome pomognem ili bilo šta slično

• 3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Kao šta sam bio rekao stupio bi u kontakt s liderima drugih crime organizacija da radimo neke kriminalne aktivnosti i da bi bio u dobrim odnosima s njima

• Plasio bih state organizacije s državnim napadima i da svi u gradu znaju koja je najopasnija crime organizacija

• Bio bi sto vise aktivan da pomognem svojim clanovima ili ako imaju neke probleme ili ako ih nesto zanima oko organizacije

• Smanjio bih kršenje bilo kakvih pravila bilo to PG,MG,CR ili ista slicno i nebi dobio disband u prvih nedelju dana

• Rankovi:
    1 Suspend
  • 2.Newbay
    3.Hustler
  • 4.Ghetto Runner
    5.Ghetto Boy
    6.Graffiti Team
    7.Graffiti Leader
    8.Green Fellow
    9.Turfer
    10.0.G
    11.Desna Ruka
    11.El Chapo
    12.Co Leader
    13.Poglavica

• To je to od mene želim svakom kandidatu sreću i neka najbolji uzme!

Jack Hennessy

Player
Player
Ispričavam se ako imam koju gresku kao sto je dva 11 ranka hteo sam samo da stavim 11 El Chapo
Hvala na razumevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom