By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bejtate po cjeli dan treba vas kazniti, i sumljiv ti je taj pov kada drzis n ne cuje se nista drugosve se vidi u pov i molio bih admine da pazljivo vise puta poslusaju vreme izmedju 0:58 - 1:04
KAO 1 BEJTIN NIJE AKO DOLAZIS KRAST PANELE TAKO DAbejtate po cjeli dan treba vas kazniti, i sumljiv ti je taj pov kada drzis n ne cuje se nista drugo
ja samo dolazim kod prijatelja i ponekad dolazim da kradem panele sto naravno smembejtate po cjeli dan treba vas kazniti, i sumljiv ti je taj pov kada drzis n ne cuje se nista drugo
paneli u 00:08? haj ne mlati se bejtate tri dana vise famova tu na ricmanu dolazite da trubite i snimate povove ko sto se i vidiKAO 1 BEJTIN NIJE AKO DOLAZIS KRAST PANELE TAKO DA
da li mogu traziti pov od ovog sto ja smatram da je rekao ''jebem ti mater to to to '' da uskladimo bolje ovu situaciju jer sam ja ubedjen da cujem ovo sto sam napisao. id 11526Nakon pregleda trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV gde se cuje da igrac krsi pravilo G.P 3.2.
Rok 24h.
da li imas dokaz da smo trubeli i od kud ti to da sam ja dosao u to vreme da kradem panele?paneli u 00:08? haj ne mlati se bejtate tri dana vise famova tu na ricmanu dolazite da trubite i snimate povove ko sto se i vidi