Poštovanje, dragi Mujo / Abraham. Ovo pišem u nadi da ću dobiti "Posljednju šansu" na RS1 Grand Rp poslužitelju. Dobio sam kaznu zbog masovnogjaila nevinih ljudi kao i Admin Abuse. To je na neki način moja krivica. Acc iz discorda i In Game hakirao Miha Vaske. Nisam se mogao ulogirati na discord 20 minuta, isto kao ig. Kada sam se pokušao prijaviti čekala me crna lista. Discord acc mi je hakiran, najvjerojatnije jer nisam imao uključenu 2FA funkciju na njemu, a stvarno je nisam imao ig jasno je kako sam hakiran s obzirom da sam imao 2FA. Kao dokaz da je Miha Vaske u stanju raditi takve stvari, postoji leakovanje sifre i e-mail od Tefe Koturica (btw on je bio senior administrator RS, zato ga stavljam kao dokaz), kog je takodje leakovao Limrex Sanchez na GRP Discordu.dobar je dokaz da je sposoban to učiniti. Znam da sam time također prekršio G.P 1.2, ali stvarno bih volio ponovno igrati kao igrač na projektu. Kao igrač, ne moram više biti admin ili vođa, samo želim igrati. Prije ovoga sam dobio 3 šanse, a znam da ih je mnogo. Ali molim vas, ako je moguće, ponovno da igram na RS1. Pinki Grimnir. LP.