Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48684

Kody Nagato

Player
Player
gospoda mi broje i ubijaju me u vlastitom dvoristu vise puta im je brojano da se maknu sa mog posjeda govore kak znaju pravila stoje na mom posjedu i ubijaju me takoder G.P je nemaju osnove za brojanje plus nisu brojali do kraja

Joka Tokatsuky

Player
Player
Nakon pregleda ove zalbe, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
  • Dostavite POV od pocetka situacije
  • Rok 14 sati

Kody Nagato

Player
Player
E sad postavi kako smo ti brojali, ubili te, a ti se nakon 2 minute vratio opet i prekrsio pravilo
pa ti si majkemi pametna ko 3 glupa prvo na mom posjedu si dje drugdje da se vratim ovo sto vi radite i stojite na mom posjedu i uibjate me to je takode baiting

Kody Nagato

Player
Player
E sad postavi kako smo ti brojali, ubili te, a ti se nakon 2 minute vratio opet i prekrsio pravilo
takoder vas je 3 na mom posjedu ako nisi znala nema veze sto je vas 3 aj vam mogu brojat i ubit vas jer ponavljam na mom posjedu si ti nemas ovlasti ni dovoljno razloga da meni brojis na mom podjedu i ubijas me tako da malo popratite pravila da ih ubuduce znate

Joka Tokatsuky

Player
Player
Nakon pregleda ove zalbe, odluci sam odbiti ovu zalbu.
  • Niste postavili POV od pocetka situacije.
  • U vasem POV-u se cuje kako govorite "Zato sto si ti mene ubila na mom posedu" dok se pre toga u vasem POV-u ne desava nikakva pucnjava sto znaci da niste dostavili POV od pocetka situacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom