Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12664
Players nickname
Luxi Darkmann
Suspect ID
2726&23454
Date of violation
Apr 18, 2024
Time of violation
02:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ei7TtnQAvCA

TeddyM3

Player
Player
Ako sam ti brojala prije minut, ne moram ponovo da ti brojim decko...samo ti postavi pov od cijele situacije gdje se vidi kako vi pucate prije nego izbrojite do kraja :)
Skyler_Angel vi ste prvi poceli pucat na nas naravno ce mo pokusavat se odbraniti od vasih pucnjava.

TeddyM3

Player
Player
Prepustam zalbu kuratorima neformalnih organizacija.
bilo je Kradja panela i mi smo dosli 8 min ranije i zatim sam ja vas zvao da dodjete da specate ako uslucaju dodju i krse pravilo po Gp 6.15 i zatim ste mi vi rekli da niste bili tu u celu situaciju upuceni i da vam se nije zadrzao pov tako ste mi rekli i to je po meni Korumpcija i za to ste okaceni naravno(y)

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavili ste novi POV od samo 55 sekundi gde opet nije pocetka te situacije, zadnji put ti zahtjevam duzi pov ne kraci od minut i od POCETKA situacije!
Rok za dostavu 12h

Luxi Burek

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavili ste novi POV od samo 55 sekundi gde opet nije pocetka te situacije, zadnji put ti zahtjevam duzi pov ne kraci od minut i od POCETKA situacije!
Rok za dostavu 12h
bolan ja neznam sta vi tu nekapirate vidite sami da nije brojano i da ubija da vdma i vama treba duzi pov ovo nije realno nek mi ona pokaze pov od pocetka nemam instaliran setelit da mi snima dan i noc

Luxi Burek

Player
Player
sad sto zahteva i ona duzi pov i izbegava kaznu zahtevam od nje da mi pokaze njen pov i nek se kazni samo sta se vidi na pov

Carlos Malchiny

Player
Player
Odbijeno

Niste dostavili duzi pov i od pocetka situacije, sledeci put dostavite POV ili bolje snimajte od kad krece ta vasa interakcija da kasnije ne dostavljate klipove od sred situacije..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom