Ja vidim da ste u 1:52 uletili u fam...samim time nije pocetak situacije
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Skyler_Angel vi ste prvi poceli pucat na nas naravno ce mo pokusavat se odbraniti od vasih pucnjava.Ako sam ti brojala prije minut, ne moram ponovo da ti brojim decko...samo ti postavi pov od cijele situacije gdje se vidi kako vi pucate prije nego izbrojite do kraja
samim tim smo ti brojali kako smo te ubili mogla bi POV pokazat ako imas naravnoJa vidim da ste u 1:52 uletili u fam...samim time nije pocetak situacije
cuti bre banovanialo bre u 4 ujutru ti se jos zalis na decu jel ovo moguce Skyler_Angel
bilo je Kradja panela i mi smo dosli 8 min ranije i zatim sam ja vas zvao da dodjete da specate ako uslucaju dodju i krse pravilo po Gp 6.15 i zatim ste mi vi rekli da niste bili tu u celu situaciju upuceni i da vam se nije zadrzao pov tako ste mi rekli i to je po meni Korumpcija i za to ste okaceni naravnoPrepustam zalbu kuratorima neformalnih organizacija.
bolan ja neznam sta vi tu nekapirate vidite sami da nije brojano i da ubija da vdma i vama treba duzi pov ovo nije realno nek mi ona pokaze pov od pocetka nemam instaliran setelit da mi snima dan i nocNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavili ste novi POV od samo 55 sekundi gde opet nije pocetka te situacije, zadnji put ti zahtjevam duzi pov ne kraci od minut i od POCETKA situacije!
Rok za dostavu 12h