Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG , FAILRP , PG | 43174 ,2957, 46419

Status
Not open for further replies.
Your ID
57421
Players nickname
Vandal Maximovic
Suspect ID
43174 ,2957, 46419
Date of violation
May 19, 2024
Time of violation
18:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mJWC57NXWos&ab_channel=Vandal%27sChannel

Vandal_Maximus

Player
Player
00:19- 00:23 - PG -prica lik sa puskom na radio
02:53: 03:05 - FAIL RP - lik me ubacava u heli bez nikakog goverenje
19:29 :19:40 - MG - Lice govori da smo svi u zatvoru ista familija
UHAPSEN SAM U 18:57 , DRZALI ME U ZATVOR VISE OD 25 MINUTA PRE ADVOKATA DA STINGE , UHAPSEN SAM NAKON 36 MINUTA , NESPOSOBNOST !

Deni Escobar

Player
Player
Prva stvar Ne pricam sa puskom na radio druga stvar rekao sam ubacujem u heli a za Fam ti nisam nis rekao to su ostali

Abda Angell

Player
Player
00:19- 00:23 - PG -prica lik sa puskom na radio
02:53: 03:05 - FAIL RP - lik me ubacava u heli bez nikakog goverenje
19:29 :19:40 - MG - Lice govori da smo svi u zatvoru ista familija
UHAPSEN SAM U 18:57 , DRZALI ME U ZATVOR VISE OD 25 MINUTA PRE ADVOKATA DA STINGE , UHAPSEN SAM NAKON 36 MINUTA , NESPOSOBNO
Kad dodbijes advokata 25 minuta se vise ne vazi gospodine samo da znas.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
00:19- 00:23 - PG -prica lik sa puskom na radio - nije heavy oružije te sme da priča

02:53: 03:05 - FAIL RP - lik me ubacava u heli bez nikakog goverenje - verovatno ga nisi cuo, verujem da je pričao

UHAPSEN SAM U 18:57 , DRZALI ME U ZATVOR VISE OD 25 MINUTA PRE ADVOKATA DA STINGE , UHAPSEN SAM NAKON 36 MINUTA , NESPOSOBNOST ! - Kada je advokatska situacija u pitanju, vreme se produžava onog trenutka kada se advokat pozove, u zatvor si kročio u 19:13, tako da je opravdano zašto si uhapšen posle 36 minuta od početka hapšenja

Pod 3, nemaš POV od početka situacije, lp♥️

Andrej Kovac

Player
Player
+ kako sada gledam POV. Mislim da svi slojevi nisu snimljeni na POV-u. Malo je teze za odgonetnut ali se da vidjeti.

Vandal_Maximus

Player
Player
Samo da napomenem kuratoru/adminu koji pregledava zalbu. POV nije od pocetka RP situacije. Koliko vidim...
Dostavite POV od pocetka situacije, kada su Vam stavili lisice i zbog cega su vas uhapsili da se vidi

Rok 12h
evo link od pocetka situacije, ovde drzavna organizacija nije brojala te odma pucala , a ja cu biti utisan na 2 sati zbog discorda...jebiga

Andrej Kovac

Player
Player
Nije gp 6.15 jer je LSPD imao pravo pucati na pocetku videa jer ga je pogodio revolverom ne znam koji ID. Tako da ima pravo pucati bez brojanja jer ste vi poceli pucati.

Familija krsi
G.P. 6.15
MG na discord

Clan LSPD-a za vrijeme dizanja se nije cuo. Ali na pocetku dizanja se vidi da je drzao taster N i moguce da mu je mikrofon pukao.

Nije PG jer uzmimo ovu situaciju u RL. S jednom rukom te drzi po ramenom i druga mu je ruka slobodna. Ne vidim gdje je tu radnja koja se moze raditi u igrici a nemoguca je u real life-u.

Vandal_Maximus

Player
Player
Nije gp 6.15 jer je LSPD imao pravo pucati na pocetku videa jer ga je pogodio revolverom ne znam koji ID. Tako da ima pravo pucati bez brojanja jer ste vi poceli pucati.

Familija krsi
G.P. 6.15
MG na discord

Clan LSPD-a za vrijeme dizanja se nije cuo. Ali na pocetku dizanja se vidi da je drzao taster N i moguce da mu je mikrofon pukao.

Nije PG jer uzmimo ovu situaciju u RL. S jednom rukom te drzi po ramenom i druga mu je ruka slobodna. Ne vidim gdje je tu radnja koja se moze raditi u igrici a nemoguca je u real life-u.
lideru ... obuci tvoj tim , vidis da me tokom dizanja nema nikakog ZVUCNIKA ili mozda hoces da se stvori ali nema ga ... neka odluce administratori .... neznam odkad mozes da pricas na radio dok drzis osobu vezano ...brojanje mora da bude OBOSTRANO , ja se vidi da nisam ispalio metak , a kaznu ste mi narokali za : NAPAD NA SLUZBENO LICE , NEPOCINJENOST , POSEDOVANJE ORUZJE 2.17.3(SA JEDNIM REVOLVEROM *obojen I 15 metaka) Objasni mi LIDERU gde sam uradio te prekrsanje ako ti nije problem evo ti POV za obe strane pa ti meni kazi

Vandal_Maximus

Player
Player

Familija krsi
G.P. 6.15
MG na discord

Daj ti meni sliku ili screenshot od moje zaplene sta su uradili na mene tvoje dragi kolege ,ili ga prikazi ovako javno ako ti nije problem , a ako nemate takvo nesto to samo dokaziva profesionalost POLICIJA LOS SANTOSA !

Deni Escobar

Player
Player

Familija krsi
G.P. 6.15
MG na discord

Imam pov gde govorim kako ga dizem itd i ne drzim pusku dok pricam na radio

Andrej Kovac

Player
Player
lideru ... obuci tvoj tim , vidis da me tokom dizanja nema nikakog ZVUCNIKA ili mozda hoces da se stvori ali nema ga ... neka odluce administratori .... neznam odkad mozes da pricas na radio dok drzis osobu vezano ...brojanje mora da bude OBOSTRANO , ja se vidi da nisam ispalio metak , a kaznu ste mi narokali za : NAPAD NA SLUZBENO LICE , NEPOCINJENOST , POSEDOVANJE ORUZJE 2.17.3(SA JEDNIM REVOLVEROM *obojen I 15 metaka) Objasni mi LIDERU gde sam uradio te prekrsanje ako ti nije problem evo ti POV za obe strane pa ti meni kazi
Ne. Ako ste vi poceli pucati na njih sto je jasno vidljivo. Oni imaju puno pravo pucat na vas bez brojanja.

Andrej Kovac

Player
Player
Daj ti meni sliku ili screenshot od moje zaplene sta su uradili na mene tvoje dragi kolege ,ili ga prikazi ovako javno ako ti nije problem , a ako nemate takvo nesto to samo dokaziva profesionalost POLICIJA LOS SANTOSA !
Također imamo sliku zapljene, admini uvijek mogu pogledati nas discord kanal gdje je taj dokaz.

Andrej Kovac

Player
Player
Također svi slojevi nisu snimljeni jer prve 3 sekunde je crni skrin, također POV ponovno nije od početka situacije.

Denza Washington 🔥

Player
Player
PRIHVAĆENO

ID 57421 Dobit ce kaznu za MG, FailRp

Vaši drugovi su prvi zapucali na policijske službenike, s tim nije prekršeno pravilo G.P.6.15

Zatražili ste advokata, nakon razgovora s vama advokat je naredio da se uhapsite zbog dokaza i elemenata ilegalnih stvari kod vas, s tim 25 minuta više ne važi kada dolazi advokat

Što se tice FailRp, policajac govori kada vas stavlja u helikopter i vadi iz istog, to hoce li on reci pazite na glavu ili ne, to nema veze, bitno je da govori i opisuje trenutnu situaciju šta radi

Dobili ste kaznu za MG, konstantno koristite discord i radite MG u igri

Dobili ste kaznu FailRp, konstantno ugrožavate RP, pravite nepotrebni pritisak, spominjete šamare i smanjujete rp na minimalni nivo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom