ocu vidjet njegov pov zato sto mi je cudno da odma zna da sam tu i da je odma spreman za pucat.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ggs laganoWatch pov | Streamable evo pov zanemarite mog druga kako se dere u pozadini jer je igrao CS
zahtevam da se kazni ovo jer me puno uvrediloZamisli menjas autfit ud sred sfere buray koliko nemas ruke ti!!
nisam znao da je tamo ja na ovu sferu ulazim svaki put tukako si bas znao da je on tu od tolikog velikog kruga ?
malo ti ga vuce na desno iza zidas hahahWatch pov | Streamable evo pov zanemarite mog druga kako se dere u pozadini jer je igrao CS
nemoj da places videcemo neka odluci adminmalo ti ga vuce na desno iza zidas hahah
nema tebi sta da bude cudno ti si npc koji cituje i jos nema ruke hahhahzahtevam da se kazni ovo jer me puno uvredilo
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 danaWatch pov | Streamable evo pov zanemarite mog druga kako se dere u pozadini jer je igrao CS
zahtevam da se kazni ovaj kommentarnema tebi sta da bude cudno ti si npc koji cituje i jos nema ruke hahhah
-dc overlay moze da se ugasi6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
Ne snimas sve slojeve i to se lagano vidi ne snimas softwerom za graficku ne vidi ti se dc overlay ne cuje se tvoj mic da ne pricam sta jos + ti locka na lika ako admin malo bolje pogleda na tvoj nisan videce da se nije pomakao s centra tijela jos kad si nisanio kad je iza zida gg
ko si ti da zhtevas?zahtevam da se kazni ovaj kommentar