Ovo unbanano govno od lika puno krsi pravila kao sto su ova a ima vjerujem jos vise kazni ig koje nisu preko foruma. Samim time unistava nama svima role play...
Approved - G.P.6.15 ID:6790
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | ID: 6790
U video se vidi da lik sa id 6790 krsi pravilo hteo bih da se ovaj igrac kazni hvala unapred.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | ID: 6790
U video se vidi da lik sa id 6790 krsi pravilo hteo bih da se ovaj igrac kazni hvala unapred.
gta5grand.com
Approved - PG/FailRp I 6790
pretrazuje me bez ikakvog razloga,ni ruke mi nisu podignute
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1, G.P. 3.2, Doxing, IRL threating | 6790
Sve se vidi u POV kako mi psuje majku bezbroj puta, kako spominje gdje zivim i moje ooc godine i da ce mi doci i nalupat me, glavu mi otkinuti i ubit me, cime radi i Doxing i IRL threating, takodje radi i G.P. 3.1 (1) - (2) - (3) - (4) - (5) - MOLIM DA NEKI SENIOR ADMIN ODREGUJE!
gta5grand.com
Approved - CL | 6790 i 0000
prvo su pucali bez brojanja sto se vidi a ona kao cave uradile lta kada su shvatili da nece uspeti da pobegnu
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID:6790
sve se vidi u pov kreno sam da idem momak nije ni zavrsio brojanje vec je pucao u mene i nastavio dalje da puca.
gta5grand.com
Approved - Ubijanje na pocetnom poslu I ID 6790
Radio sam Kolekcionar i covek me je ubio jer sam pokupio dug
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break I 0000
Samo gledaj te ova 2 snimka oni su bita da bi shvatili sta je sve pogresno i potreban je redosled od gore pa ka dole .
gta5grand.com
Approved - RDM | ID:6790
gta5grand.com
Approved - VMD | ID: 6790
gta5grand.com
Approved - DM bez pricine | ID: 6790
Bio sam da ofarbam auto drugari su me cekali ispred neznam sta se desilo lik izlazim iz garaze ubija me bez pricine.
gta5grand.com
Approved - WDM ID:6790
Lik je kruzio oko kuce, ja sam ga poceo lovit onda je stao kod mog druga i ja sam izasao i poceo me gaziti, posle toga je poceo da pride iza kuce on (ID: 6790) i njegov prijatelj (ID: 5025) posle toga su nas ubili i ukrali panele. To po mom mišljenu je to WDM.Hvala za razumevanje.
gta5grand.com
Approved - Generalna Pravila 3.1| 2722 , 6790
Pored toga prijatelju sto FailRPas,verbalno me vredjas ,PGas, pokusavas da odradis RP2WIN sa drugom tvojim koji se predstavlja kao lazni advokat bez licence mislim da ste lose protumacili celu situaciju...nista lose za vas momci ali samo bez vredjanja jer ne volim ljude da kacim po forumu ako si...
gta5grand.com
Approved - fear rp|ID:5567
gta5grand.com
Approved - RDM | ID6790 | Porodica Legijon_Anonymus
Dok smo ja i članovi familije blejali po dvorištu kuće, došla je naoružana ekipica i pokušala da obavi pljačku kuće dok nam traje imunitet i onda je glavni ID6790 počeo pucati po meni te me ubio. Zahtevam ozbiljne sankcije za ovog igrača ID6790, zato što ipak nije novi igrač i trebao bi da zna...
gta5grand.com
Approved - Psovanje Majke I id 6790
Ovako video nije 1 min i zao mi je zbog toga ali pogledajte video cuje se kako psuje i mislim da ovakvi ljudi ne bi trebali biti na serveru.Hvala unapred Jos jednom se izvinjavam nije moj pov vec od lika koji je bio pored mene ali ovo stvarno ako se ne sankcionise ne vrijedi vise ni postovati...
gta5grand.com