Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
49787
Players nickname
Pinky_Pluxury
Administrators nickname
Nico_Salamanca
Date
May 20, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/700133/#post-2489239

Pinky Salamanca

Player
Player
Ovako zalio se covek na mene jer sam reko nesto kao da mogu otac da mu budem, znaci ajde da je postavio ceo POV ali nije hteo postaviti jer je i on psovao mene i dobio za G.P 3.1 i ja mislim da po onome sto je na snimku Administrator Nico Salamanca je dao preveliku kaznu, 3 dana blokiranog accounta za ono i ono ne znam kako se moze smatrati za vdm kad je covek stajao na sred puta sa pistoljem ali dobro. Ja ne znam kako je Nico mogao da vidi u 5 sekunde (bukvalno) sta se sve izdesavalo a pritom da ne pita za ceo POV odakle on zna da li me taj igrac provocirao ili ne.. Zalim se jer sam po meni prestrogo kaznjen, hvala na izdvojenom vremenu.

Pinky Salamanca

Player
Player
I moram da dodam sto je pisao da sam ja psovao na Makeondskom (skroz nebitan iskaz al aj kompleksas) nisam Makedonac nego sam iz Pcinje svako ko zna nas naglasak razumece sve i molicu da me na dalje ne naziva "Makedoncem" jer niti imam ikoga u porodici ko zivi u Makedoniji niti sam ja Makedonac.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom